Beyazem- betlulk05 benim adetim yarın olması gerekiyor işte eşime dedim predictor test alıcak bugün yarın sabah yapıcam test bakalım sonuç ne olacak
Ays12345 betlulk05 ilk yaptığım kan 17 sonra 35 sonra 46 en son da 137 dün yarına kadar yükselirse eğer ve öğleden sonra randevu aldım ama kan testi ister mi ki öğleden sonra olduğu için tereddüt ettim
Melike1001 betlulk05 6 gün varken bende yapmıştım negatif çıkmıştı ama regl günümde yapınca pozitif oldu ve şuan 9+1 iz. Sende takma o zaman yap inşallah pozitif haberlerini alırız
betlulk05 Melike1001 ayy maşallah belirtileriniz nelerdi ya benim bu ay umutlanma sebebim 1 hafta kala beyaz akıntı ve kasık ağrısıydı işte ilk kez yaşadım biraz da kahverengi akıntı geldi
Melike1001 betlulk05 ben keseyi 5013 olunca gördüm beta değeri 3000 ve 5000 arası olunca diye biliyorum
Ftrhn betlulk05 benim de bat 30 ben bütün gebeliklerimde kasık ağrısı ile öğrendim. Yumurtlamadan sonra arada böyle kasıkta baskı ağrı olurdu. Bende inşallah 2. Bebeği istiyorum nasip olursa
betlulk05 Ftrhn inşallah nasip olur bizde 2. Yi düşünüyoruz 1.5 yıldır olmuyor. İlk gebeliğim plansızdı beklemediğimiz anda oldu bu sefer planlı olunca zor gerçekten sürekli beklentiye girmek
betlulk05 Melike1001 negatif görürüm diye bi korkuyorum ki adetim gecikirse gideyim diyorum bilmiyorum
Melike1001 betlulk05 normal alıntı olsa zaten bekle ama kahverengi akıntı var dedin diye doktora gitmelisin dedim. Kötü şeyleri aklına getirmek istemem ama ben ilk düşüğümü kahverengi akıntı ile başladığında öğrenmiştim.
anneolucam betlulk05 benimde 2-3 gündür bu tarz ağrılarım var yüksek günlerini değerlendirdiysen inşallah mutlu haberi alırsın Allah kucağımızı boş bırakmasın😔
betlulk05 anneolucam tam yumurtlama döneminde de böyle ağrım oldu değerlendirdik şükür inşallah inşallah en hayırlı güzel haberleri alırız 🥹🤲