betlulk05 Bat 27-28-29 arası iki gündür kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrı var ve beyaz akıntı çoğaldı en son yumurtlama zamanımda böyleydi. Bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?
Ftrhn betlulk05 benim de bat 30 ben bütün gebeliklerimde kasık ağrısı ile öğrendim. Yumurtlamadan sonra arada böyle kasıkta baskı ağrı olurdu. Bende inşallah 2. Bebeği istiyorum nasip olursa
anneolucam betlulk05 benimde 2-3 gündür bu tarz ağrılarım var yüksek günlerini değerlendirdiysen inşallah mutlu haberi alırsın Allah kucağımızı boş bırakmasın😔
Beyazem- betlulk05 erken test yapacaksan birkaç gün daha beklemeni tavsiye ederim negatif sonuç alabilirsin kaset test ise geçikmeyi beklemelisin canım en doğrusu bu şekilde
hakkah24 betlulk05 adetime bir gün kala yaptım ama beklenen adet tarihime göre üç gün gecikmiştim tabi:) Acele etmeyin derim
betlulk05 Beyazem- hmm anladım tamam inşallah bilmiyorum acaba adeti mi beklesem diyorum negatiften korkuyorum hayırlısı artık 😕
Beyazem- betlulk05 ben dayanamadım yaptım maalesef negatif çıktı bende adeti bekliyorum mecbur.. 3 gün var.. zor ama beklemek en sağlıklısı
Beyazem- betlulk05 benim adetim yarın olması gerekiyor işte eşime dedim predictor test alıcak bugün yarın sabah yapıcam test bakalım sonuç ne olacak
Melike1001 betlulk05 6 gün varken bende yapmıştım negatif çıkmıştı ama regl günümde yapınca pozitif oldu ve şuan 9+1 iz. Sende takma o zaman yap inşallah pozitif haberlerini alırız
Beyazem- betlulk05 olsun üzülme sen allah cc en hayırlı vakitte nasip eder hem şuan erken yapmışsın bide varsa da henüz öğrenmem ufak ihtimal
betlulk05 Ays12345 gebelik var evet 😊 ultrasonda gözükmez bence daha birkaç gün arayla kan testi yaptırmaya gidin beta 1000 leri görünce ultrasonda çıkıyor diye biliyorum
Ays12345 betlulk05 ilk yaptığım kan 17 sonra 35 sonra 46 en son da 137 dün yarına kadar yükselirse eğer ve öğleden sonra randevu aldım ama kan testi ister mi ki öğleden sonra olduğu için tereddüt ettim
Melike1001 betlulk05 ben keseyi 5013 olunca gördüm beta değeri 3000 ve 5000 arası olunca diye biliyorum