Hka_hilal imcakir hem acıbadem atakent hem de medicalpark floryaya gidiyorum. Acıbadem atakentte Aytaç hocayı öneririm. Medicalpark Florya’da da Nadide hocada takipliyim, öneririm.
imcakir Hka_hilal çok teşekkür ederim, peki hastane olarak nasıl? Hemşireler vs, ya da doğum yapan tanıdık var mı ilgi alaka nasıl? Nadide hanıma da ulaşılıyor mu hep? Acıbadem den fiyat almadım daha ama hangisi daha iyi sizce ?
Hka_hilal imcakir ben nadide hocaya ne zaman yazsam hemen cevap veriyor. 6 gün hastanede yatmıştım herkes çok ilgili ve güler yüzlü. Acıbadem çok çok daha iyi Aytaç hoca da hemen cevap veriyor ve çok iyi bi doktor
Bahardeniz Arkadaşlar bende Küçükçekmece Başakşehir tarafında muayene için doktor arayışındayım özel ama orta fiyatlarda bi doktor arıyorum yardımcı olur musunuz
imcakir Bahardeniz bende bulamadım inş buluruz 😂 eski postlardan biruni hazel hanımı öven olmuş, medical park Nadide hanımı bilemiyorum medical parka biz girdik geri çıktık çalışanlardan hoşlanmadık şu an Sefaköy medipole gidiyorum ama emin değilim ilk görüşmede hiç memnun kalmadım mecbur kontrol muayenesine gideceğim sonra karar vereceğim artık
Rhme Bahardeniz başakşehir tıp merkezinde buhara sultan güney isimli doktoru tavsiye ederim muayene ücretleri 1.465 tl
Bahardeniz imcakir benim için muayene ücretleri de önemli çünkü sürekli muayenelere yüklü miktarda ödeme yapamam
Bahardeniz imcakir bu tarafa geçen sene geldim karşıdaydım o yüzden pek bi bilgim yok araştırıyorum hala
Kumrusu imcakir Rumeli hadiye hanım benim için kabus etkisinde :(. Kendisine eskiden çok memnun kalarak gitsemde artık eski verimi olmadığını düşünüyorum bambaşka birisi olmuş.Ağzından cımbızla laf alıyordum resmen boş gebelik demişti kendisi ama çok şükür 36+6 haftalık hamileyim 7 haftayken hazel hanımla başladım onunla devam ediyorum. Kafamda hiçbir soru işareti bırakmadan tek tek her kontrolde bilgisini aktardı sağolsun🙏🏼