Aysegulll_37_annelikk Kızlar nst de kaçıncı haftalarda sanciniz çıktı benim 32+4 bugun nstye girdim sancı fln yok bu iyi bişey dimi
Melisa-2 Aysegulll_37_annelikk En son 2 gün önce girdim 39+2de o zaman çıktı kasılmalar sancılar ufak ufak 😊
Pembesarelle2 Aysegulll_37_annelikk Normalde 34 hafta sonrası nst’ye bağlıyorlar aksi durum yoksa bende gebelik şekeri olduğu için ve 31. Haftamda nstde sancı çıktığı için her hafta nstye giriyorum. Çok güzel birşey sancınızın çıkmaması haftası var daha Sizinde şekeriniz vardı ondan dolayı mı erkenden nst istedi doktorunuz
Memeran 37+3de sancım çıktı ilk benim de doktor nstyi sıklaştıralım dedi ne kadar geç o kadar iyi aslında bebsğin anne karnında geçirdiği her gün dışarıdaki 100 güne bedelmiş
Aysegulll_37_annelikk Memeran evet ne kadar anne karnında durarsa o kadar iyi diyolar sağlıkla gelsin bebislerimiz
Aysegulll_37_annelikk Pembesarelle2 aynn şekerim sınırda çıktı benim de 32 de çekelim nst dedi ama şeker icin mi dedi bilmiyorum sizin bebeginiz haftasindami gidiyor önden ki şeker. Olunca genelde önden gidiyor
Ars2223 Aysegulll_37_annelikk 30. Haftada hafif çıkıyordu benim 35 den sonra düzensiz hep çıktı 38+5 de doğum yaptım
Aysegulll_37_annelikk Ars2223 38 de zaten gelişimini tamamliyor sezeryan olursa fln da genelde 38 de aliyolar
Eyseca Aysegulll_37_annelikk şu an 35 haftaligim ama 2haftadir sancım çıkıyor geçen haftada serum alıyordum acil kadın dogumdaydim yine
Melisa-2 Aysegulll_37_annelikk Kesinlikle hissediyorum bazen baya şiddetli oluyor ama genellikle akşamları yoğun oluyor gün içinde pek fazla bişeyim yok
Pembesarelle2 Aysegulll_37_annelikk Bebeğim haftası ile uyumlu kilosu boyu , suyu yeterli şekerden dolayı bir aksilik yaşamadık bu zamana kadar dikkat ediyorum çünkü aynı zamanda insülin kullanıyorum şekerden dolayı erken hafta nst istiyor doktor
Ars2223 Aysegulll_37_annelikk evet benim doktorumda 39+3 de suni sancı verecekti zaten ama kendisi doğdu
Aysegulll_37_annelikk Eyseca her ihtimale karşı bişey olursa alırız diyemi hastanede tutuyorlar.Bu arada benim bı arkadaşımda tam kaç haftalar önce sancı çıkıyor dediler sürekli 2 günün birisi çağırdılar kız 41.haftada doğurdu sizde stres yapmayın sizinde öyle olur inşallah
Aysegulll_37_annelikk Melisa-2 bende korkuyorum ya bu sancılar dan ilk doğumum daha da hiç sancı yok çok şükür insan korkuyor şiddeti nasıl diye
Lavin___ 36+0 bugün ilk nst me girdim sancım 30larda çıktı ordaki kadın hissediyor musunuz sancı var görünüyor dedi evet dedim 30üstne çıktığında kasığımda ağrı hissettim doktorum bir sıkıntı görmedi doğum 40 haftaya kalmadan olur mu acaba bunun göstergesi mi merak ediyorum
Aysegulll_37_annelikk KaderCenkPera banada 2 hafta SONRA gel dedi o zmn 35 haftalık oluyorum bakalım nasıl olacak
Merve034 Beni doktorum çağırdı kontrole hemde kana bakalım dedi rutin kontrol, bide artık nst ye başlarız dedi. Kontrole gideceğim zaman 30 hafta oluyorum. Erken değil değil mi , yoksa önlem amaçlı mı istiyor. Tecrübeleriniz nasıl kizlar ?
Aysegulll_37_annelikk Merve034 30 da girende var 35 de giren de var bende tam bilmiyorum ama beni de 32 de aldı