hibio12 Meron evet ilk gebeliğim ve heyecanlıyım. Daha hareketlerini hissetmediğğm için tam adapte olamadım. Sizin de ilk mi?
aslygtt Meron selam herkeseee😍😍 benimde şuan 6 haftalık keseyi gördü doktorum 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi 😍
Meron aslygtt hadi hayırlı olsun canım benimde 5 haftalık bugün gördük keseyi 3 hafta sonra gel dedi bana kalp atışı için
aslygtt Meron sağol canım sana da hayirli olsun. Bana 10 gün sonra dedi. Bakalım duyulacak mi kalp atışı
1Anneadayiiii Meron keseyi gördük çok şükür 5+1 olduk bugün inşallah kalp atışını da duyarız hayırlısıyla 😍❤️
1Anneadayiiii Kızlar karnınızda şişlik oluyo mu ya benim karnım mı diyim göbeğim mi diyim anlamsız bi şişlik var afedersiniz sanki gazım varmış çıkaramıyormuşum gibi ama gazım yok 5 aylık hamile gibi göbeğim var
iremmakk 1Anneadayiiii benim de aynı 😅😅 8e girdim bende ama gerçekten çok gereksiz bi şişlik.. bakan birisi direkt hamile der
Ssemanur 1Anneadayiiii benim böyle ve bu beni rahatsız ediyor . Gaz problemim de yok ama neden böyle bilemiyorum