Granit malesef ki ayni kişi 🤦♀️ bebegin burnunu ölçtü 6.2 normal dedi muayne sirasinda özel telefonlarini acti asistani girip surekli muayneyi böldü tekrar burnu ölçtü 5.2 bebegin burnu kisa down olabilir dedi biraz once normal dediniz dedim istersen fetal yaptir 15 bin gibi bir ucreti var dedi 3500 verirsen ihtimal 15 bin verirsen kesin sonuç mu anlamadim dedim ozaman direk beni ona yonlendirseydiniz madem detaylida ihtimalleri konusucaktik dedim ve oradan ayrildim 2 gun sonra capa fakultesinden yer buldum ve saolsunlar durunu anlatinca hemen detaylida yardimci oldular doktor bebegin ozellikle burnunu yarim saat inceledi 6.2 normal allah allah nasil oyle olctu diye diye 1 saat inceleme yapti ve bebeginizin hic bir sorunu yok saglikli dedi ama icime birsey dustu benim tabi inanamadim bu defa ya bu da yanlis ölçtüyse diye eskisehir hastanesine gittik burda 15 bin gibi bir rakam vermek yerine yol parasi veririz hemde ben o surecte cok bunalmistim bir degisiklik olur iyi gelir dedik eşimle 444 tl gibi bir rakam odedim fetal dna ya yaptirdik 3 hafta sonra sonuclarimiz temiz cikti cok sukur ki 🙏🏻