BusrAsil2019 Roonniee haftada bir yerim ilk hamileliğimde daha çok yerdim hatta. Tek zararı kilo başka bir zararını henüz görmedim😀 afiyet olsun
Tubau Roonniee ben kaç kez yedim ve hala yiyorum gebelik hastalık değildir. Dikkat ettiğin sürece istediğini yiyebilirsin. Hamburger zehir değil yani😂 Ye tabii ki.
Sssema Roonniee ya böyle soruları görünce üzülüyorum kendimden şüphe ediyorum daha az önce yedim yine😅 iyi pişirmelerini söylersen bir şey olmaz bu kadar kısıtlamayın kendinizi 💗
snoopy Doktor takibiyle sigara içen hamileler var, öyle düşünün. Bir kere hamburger yemenin sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Hem aşermek diye bişey de var 😌
Roonniee snoopy evet çok mantıklı geldi şu an öyle bir şeye bile bazen izin veriliyorsa bu melek kalır
Busedeveci Roonniee iki haftada bir yiyorum 21 haftalık hamileyim ben bir zararını görmedim zaten canım çekmese yemem ama çekiyor daha önceden çok sık yediğim için. Aşırıya kaçmasan yenir bence
Htccndn Hamileliğimin başından belli yiyorum ama evde kendim yapıyorum 2 kez felan dışardan yediğim olmuştur ayda 1 kez yiyorum hamburgeri sıkıntı olmuyor ☺️ bence sende yiyebilirsin birşey olmaz ayda 1 kezden ☺️
Sita3434 Roonniee her hafta yiyorum hamburger neden yemiyorsun ki bana doktorum sadece sakatat yeme her şeyi yiyebilirsin dedi bazıları kendini çok fazla kısıtlıyor oysaki gebelik hastalık değil
Roonniee Sita3434 fast food çok tüketmek istemiyorum evde yapsam daha rahat ediyorum ama dışarının tadını tutmuyor aslaaa
E_Duha Roonniee normalde ben önceden yiyordum hamile kalınca artık bıraktım dışardan yeme olayını ama 34. Haftamda canım o kadar çok istedi ki resmen hiç yememişim gibi ömrümde yedim soğan halkası peynir cubukları nugget patates hamburger falan inşallah da bişe olmaz 35. Haftama geldim 🥹🥹
E_Duha Roonniee ay bende dısarda lahmacun yedim napim özellkle izledim yaptrdım güzelce pişirttm yedim
Bergamot Roonniee canım cajun corner ekmeğinden tavuğuna her şeyini kendi yapıyor hazır ürün kullanmıyor. Ben de canım istediğinde oradan yiyorum ama boyutundan dolayı biraz ağır geliyor ona dikkat edin sadece 🌸