Ahsenincii Merhaba kızlar 8+3’deyim aynı haftalarda olduğum arkadaşlar nasıl geçiyor? Sohbet edelim 😍
Tugba_turk46 Ahsenincii bende 8+3 üm sürekli bel ağrısı göğüs sızlamasıı sancı ishal belirtilerini yaşıyorum 🥲🥴
Duruu3 Ahsenincii aynı haftadayız canım bugün serum taktırdım artık yemek yememekten kusmaktan bir hal oldum tansiyonum düştü yani bilmiyorum çok kötü geçiyor ve çocuğum var ona bakamıyorum doğru düzgün İnşallah hep böyle geçmez ya sen nasılsın
buralardayeniyim Ahsenincii ben de aynı şekilde 8+3 ün bugün gittim muayeneye. Keyfini çıkarmak istiyorum bu zamanların ama bulantılar ağrılar biraz moralimi bozuyor özellikle baş ağrısı ile mücadele edemiyorum o konuda bir fikri olan var mı ?
Derya146 Bende 8 haftaligim Allah’a şükür bir şikayetim yok 7. Haftaya girince üç gün bulantım oldu ama oda geçti şükür şuan gayet iyiyiz
Ahsenincii Benim bulantım hiç yok diyeceğim kadar az ama bel ağrım çok oluyor birde çok uykum geliyor
buralardayeniyim Ahsenincii bel ağrım benim de ilk beş hafta bayağı zorladı ama zamanla hafifledi şimdi ara ara geliyor
Derya146 Ahsenincii ben ilk test pozitif çıkınca gitmiştim birde p.tesi gideceğim bakalım bidaha ne zaman gel derse o zaman giderim
mna_krkt Ben acil serviste öğrendim hamile olduğumu cuma günüydü pazartesi kadın doğuma gittim kan tahlili idrar yaptı bir ay sonra kontrol dedi normal mi sixce arada gitmek gerekir mi
Ahsenincii mna_krkt ben keseye 5+3’de gitmiştim kalp atışı için 6+6’da gittim sonra 3 hafta sonra gel dedi. 10. Haftada gitmeyi düşünüyorum
buralardayeniyim mna_krkt ben de ilk gittiğimde kan ve idrar tahlili istedi sonrasında 3 hafta sonra gelebilirsin tekrar kontrole dendi normaldir yani
buralardayeniyim Ahsenincii benim uygulamaya göre 8+6 doktor muayenede bugün 8+3 dedi yani neye göre hesaplanıyor onu tam anlayamadım ben
Ahsenincii buralardayeniyim baş ağrısına erkek belirtisi diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bende de oluyor baş ağrısı 😅
BabyPelargos buralardayeniyim ben de 7+1 im mide bulantısı mide yanması ve kabızım :( baş ağrısına migren taşı aldım alnıma sürüyorum şakaklarıma sürüyorum. Midem bulandıgında kokluyorum çok keskin mentol kokuyor/ öneririm.
Ahsenincii buralardayeniyim doktor çok önemli değil dedi çok yazı okudum sonradan gününe yetişir yazıyor
Iremsvn buralardayeniyim Genelde bebeğin boyuna ve kese boyutuna göre haftayı günü söylüyor doktorlar oda yumurtlama gününden daha geç döllenme olmuş demek 3-5 gün oynaması çok normal