Temmuz_mucizem Helloyaa neden memnun kalmadınız acaba bende Hilal hanıma gidiyorum ama henüz 10 haftalık
Ozlemengin Leylaaa_46 hayır hasta mahremiyeti diye bisey var bunu doktorlar vs takmıyor ama böyle biseh var hayır madem dikkat etmicektin niye başta kandirdi ona sinirlendim ben
Ozlemengin Leylaaa_46 evet genel istemiştim zor bela anamı ağlata aglata yaptılar halbuki ben zaten korktuğum için devlette özel bir durum olmadığı takdirde spinal yapıyorlar diye özeli tercih ettim o kadar parayı da sırf spinal olmamak için verdim bunuda en başından beri defalarca bildirdim bana gayet güzel bi şekilde bu senin tercihin tabiki sen nasıl istersen öyle olucak diyip kandirdi sonra da hep birlikte bana o ameliyat masasında etmedikleri laf kalmadı aglicaktim resmen
Leylaaa_46 Ozlemengin genel anestezi hastanın panik tansiyon veya ciddi sağlık durumu yoksa verilmiyor bebeğe geçiyor Buda bebek için. İyi bi şey değil . Siz doktorunuza dusemediginiz için size detaylı aciklama yapmamış . Bi dalı sefer aklınızda bulunsun Semih Yancar çok iyi bir doktor ilgi alaka detaylı açıklama vs isterseniz yapar . Onerebilirm
Ozeeer Dlrdilara ben tıp fakültesinde yaptırdım ücretsiz şekilde çok iyiydi baktı bayağı her yerine hemen yaptırmak isterseniz tıpın özelinde Abdullah tok var o da yapıyormuş ben randevu aldım bir buçuk ay bekledim ücretsiz olanda
Shylaaa Ozeeer Abdullah hocayı tek geçerim. Önder hocadan geçtim bende kendisine. Tek sorun randevu onda da randevusuz gitseniz dahi gel diyor alıyor içeri. Önder bey işi ticarete dökmüş artık ruh haline göre muayene süreleri sürüyor önceden böyle değildi.
Kubrahmz a-b1 progestan fitil kullandım sürekli istirahat ettim. Çok şükür 38+6 yız. Şimdi de gelmiyor diye korkuyoruz😄
Aylaninannesi123 Kubrahmz Evet Hilal Hanım çıkmıştı ben sekreterine sordum. Acaba doktordan doktors değişiyor olabilir mi? Birdahaki kontrolde sorayım sağolun
Aylaninannesi123 Temmuz_mucizem 34 haftalık olduk 3 deda gittim inanın bende hiç bilmiyorum gördüğüm kadarıyla ilgilenmesi güzel ama doğum zamanını bilmiyorum maalesef
Ozeeer Shylaaa evet Abdullah hoca çok iyi bir doktor muayene ücretleri arttığı için gidemiyorum ama seviyorum doktoru 🥰
Minikfarem Bende 14 haftalık hamileyim. Doktor konusunda çok kararsız kaldım Semih beyi tercih ettim en sonunda. Markasi Hastanesi’nde. Onun hakkında kötü birşey duyan oldu mu acaba
Leylaaa_46 Minikfarem Ben gidiyorum Semih bey muhteşem birisi çok ilgili güler yüzlü telefonda itibat kurar bilgilendiri . Bu ikinci dogmum olacak onda
anneyimben_46 Minikfarem ben ilk dogumu Semih beyde yaptim çokta memnun kaldım ameliyatından elleri dertt gormesin
Minikfarem Leylaaa_46 yaa çok teşekkür ederim. Benim de ikinci doğumum olacak kızımın vatan da mehtap hanım vardı oydu doktorumuz çok memnunduk artık Maraş da değil ama 🥺 sezaryen mi oldunuz acaba doğum süreciniz sonrası toparlanmanız nasıl geçti
Minikfarem Leylaaa_46 bu hamileliğimde başından beri Semih beye gidiyorum evet ilgili,alakalı ve bilgili biri memnunum şimdilik inşallah doğum süreci de güzel geçer
Sudenaz_07 Bende sular hastanesi inci hanıma gidiyorum Ne iyi ne kötü diyebilirim Tıp fakültesinde özel odası varmı Ücretli tek kişilik onu merak ediyorum öyle Bişey varsa hiç durmam Direk tıpa geçiş yaparım, Bilgisi olan varmı ?
Aylaninannesi123 Sudenaz_07 Evet var geçen sene 400 tl gibi bir ücreti vardı temiz oluyor fakülte ben geçen sene orada yaptım doğumu
anneyimben_46 Sudenaz_07 canım ben bı kaç gün önce tıpta yaptım sezeryan doğumu hiç asla tavsiye etmem tipi berbat bı yer özel odalari başını yesin onu da öyle herkes tutamiyomus kadının birisi özel oda istemisti sekreter kızda arkasından bana ben kendi annem bile tutamadım fln demişti çok kötü herşeyiyle sen madii imkanın varsa kesinlikle sularda devam et
Kubrahmz Aylaninannesi123 ebeli doğum olursa 12 bin doktorlu normal doğumda 25 bin dediler. Şok oldum.