Meralinmucizesi Fdle bende ilk zamanlar hiç belirti yoktu sonradan göğüste hassasiyet kasık ağrısı belde ağrı fln oldu şu an sadece bel ağrısı var onun dışında bı belirti yok
Fdle Meralinmucizesi benimde ilk zamanlar vardı şimdi hiç birşey yok olupta bitince tedirgin oldum ister istemez 🥺
Ebruaslan-21 Fdle geç döllenmeden kaynaklıdır ben 8 +4 de filan bebeği ve kalp atışını gördük içinizi ferah tuttun allahın izniyle herşeyini duyarsınız 🙏🏻🙏🏻
Fdle Ebruaslan-21 inşallah dediğiniz gibi olur çok twsekkur ediyorum pcos var bende ilk kızımda geç döllenmeydi buda öyle olmuştur diye ümit ediyorum 🥺
Meralinmucizesi Fdle Allah’ım sağlık ve sihatli gelmeleri nasip olur inşallah inanın bende korkuyorum ama herşey Allah’tan umarım bizle kalırlar sağlıklı bı şekilde de kucağımıza alırız inşallah 🤲
duygu2772 Fdle nasıl oldunuz benim de belirtilerim gitti tamamen 5 haftalık şu an keseyi gördük bebek görülmedi henüz
bia777 8.haftaya girmek üzereyim göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirti yaşamadım kalp atışını da duyduk çok şükür, içiniz rahat olsun herkesin süreci farklı 🥰