Hatice5258 rumisam senin değil de bebeğin ki önemli oluyor hamile iken eğer yemek yemen iyi durumdaysa. Çünkü ben kilo almadım verdim 34 haftalıkken gittim en son kontrole 2870 gramdı bebiş. Yani yediklerin bebişe gidiyor olabilir son zamanlarda bebek gelişimini tamamladıktan sonra kilo almaya başlıyor artık.🌹
rumisam Hatice5258 bebeğin kilosu haftasıyla uyumluydu geçen hafta gittim kontrole istahimda azalma yok hatta artma var ama kilom degismiyor
ezooezz rumisam oluyor öyle bir iki ay kilo almamıştım ben de ama bebek almıştı. Şu an yine kilo almaya başladım.
Gamzecikk Herkes son aylarda çok kilo alırsın dedi. İlk 7 ay neredeyse bütün kiloyu aldım, son iki aydır iki kilo anca almışımdır😅
rumisam Gamzecikk bende öyle olcam gibi 12 kg aldım daha da almadım iki haftadır ondan öncesi azcik azcik artıyordu
Bihterrr rumisam ben 27. Haftadan beri almıyorum şuan 37 haftalık ama bebeğim gelişiyor ve kilo alıyor bunda bi sorun yokki
ezooezz rumisam olan kilodan gidiyordur diye düşünüyordum ben de sjskks e ama o zaman hamilelik boyunca 3-5 kilo alan var bebekleri 3-3,5 kilo o nasıl olacak ? 😅 valla bilmiyorum canım da birkaç aydan sonra bu ay 1 kilo aldım
Bihterrr rumisam onu ben de çözemiyorum bebeğin aldığı kadar ben kilo mu veriyorum aynı anda ilginç 😂
Civcivlerinannesi ezooezz nasıl beslendiğiniz neler tükettiğiniz çok önemli. Sadece bebek odaklı hareket edip sağlıklı beslenirseniz gebelik boyunca max 5 kilo alabilirsiniz. Bebeğiniz de 3.500 gram da olur fazlası da…
Civcivlerinannesi rumisam illa kilo almak zorunda değilsiniz. Bende hiç kilo almadım. Sadece bebeğe faydalı olan şeyleri tüketiyorum. Sağlıklı besleniyorum. Meyve sebze protein şeklinde. Bebeğimin kilosu da gayet iyi.
rumisam Civcivlerinannesi ne bileyim çevreden sanki aşırı kilo almam grekiyormus gibi şeyler duyunca bı acaba oluyom ister istemez evham yapıyorum
ezooezz Civcivlerinannesi öyle elbette ama bununla alakalı bir şey söylemedim ben başka bir konuda örnek gösterdim sadece. Ayrıca çok nadir kaçamaklar yaptığım halde fazla kilo aldım ben sonrasında da biraz saldım açıkçası biraz da genetik baskül ailesi olunca 😅
Civcivlerinannesi ezooezz benim de genetiğim çok müsait ama yediklerime hep dikkat ettim sadece bebeğim kilo almış oldu.
Civcivlerinannesi rumisam maalesef benim de öyle bir çevrem var insanları bilinçsizce kilo almaya yönlendiriyor. Bide olumsuz yorumlar hiç kilo almamışsın bebeğin gelişmiyor mu falan filan