busrasya Zeyno800 herşey o kadar pahalı ki insan yetişemiyor hele de tüp bebek mevzusu aslında sağlık ama resmen bir sektör yapmışlar bunu Allah yardımcısı olsun herkesin çok üzücü devlet hastaneleri bile ilaç hariç 70 binler konuşuluyor sgk karşılamazsa ne diyebiliriz ki
Yeniyeniden Zeyno800 hemen işe giriyorsun suan en düşük maaş 20 bin 120 bin topluyorsun tekrar deniyorsun
bengu_10 Yeniyeniden Zeyno800 Doğru söylüyor canım extra borcunuz yoksa ve eşinin maaşıda size yeterli yse gir işe zaten asgari ücret artacak 25 olacak bende esnafım oradan tahmin ediyorum 4-5 bile çalışsan yetiştirirsin
Yeniyeniden Zeyno800 illa vardır konfeksiyon vardır satış vardır vardır sen araştır evde kimse kimseye para vermiyor tup bebek malum pahali süreç
Pamuk5 Nerde yaşıyorsun canım ben istanbul kartal lütfi kırdarda yaptırıyorum ilaçlar şimdiye kadar 5bini geçti transfer için 15bin küsür istediler dondurma için de 3 bin küsür istediler bazı ilaçları sgk bir kısmını karşılar bazılarını karşılamıyor
FgD Pamuk5 yaa doktor bize aşılama dedi tüp bebek kısmına nasıl karar verdiler. Siz mi istediniz daha önce aşılama yaptırdınız mı?
akkaya_1234 Zeyno800 Rabbim kendi hazinesi nden kendi tarafından kolaylıkla güzellikle hiçbir tedavi olmadan size hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu cuma günü hürmetine Allah a teslim olun akışına bırakın gerçekten bu devirde herşeyi para etmişler biraz Allah korkusu olsa insanların keşke
Mucizem2131 Zeyno800 gerçekten öyle bizimde 130 un üstüne bir tutarda gitti . Sağlıkla tutunsunlar da hiç gözüme gelmiyor . Dondurulmuş lar da var bakalım . İçinizi ferah tutun
Nazo77 Zeyno800 Yakın illerde devlet tüp bebek yapmıyor mu yaş uygunsa daha uyguna gelir sanki yol parası.Bir sıkıntı varsa gerçekten güç bir durum umarım tedaviye gerek kalmadan sağlıklı bir evladınız olur❣️
Dilekylmaz Zeyno800 bende ekimde başlayacağım ilk olcak süreci maddiyatı hiç bilmiyorum arabamızı sattık kolay değil rabbim yardımcımız olsun