Sedaylmz Merhaba kızlar ben 14 haftalık hamileyim 4uncu haftamdan beri ful bulantı kırmayla geçti bu hafta biraz rahatlar gibiyim bulantı kusma kalmadı derken mide ağrısı sürekli açlık hissi ve midede şişkinlik gaz var nedeni nedir acaba çoğu kişi yemek yemediği şuan da yemeye basladigin için mide tepki veriyor diyorlar sizde d3 böyle şeyler oldu mu paylaşırsanız sevinirim 😊
Nezahatozen Sedaylmz çok şükür ki miğde bulantısı geçti bizim 3 haftadır filan rahatım ama çabucak acıkıyorum bazen bel ağrısı bazen kasık ağrısı oluyor sislik mi bebis mi bilmiyorum ama göbek kısmı cıktı böyle top gibi sanki
Deletedmom00251 Sedaylmz benimde 14. Haftam çok şükür ne bulantı ne kusma yaşamadım ama tansiyon ve bel ağrısı bana yetiyor ve kahvaltı meyve. Süt ceviz dışında bişey yiyemiyorum bütün günüm meyve yemekle geçiyor
mrsdoruk Sedaylmz hamileligimin basından beri bulantı kusma vs olmadı. Bilmiyorum kendimi cok dinleyen insan olmadığımdan da olabilir ama su sıralar aksamları özellikte karnım davul gibi sisiyor bir de eksime var 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Merveprms Evet canım benimde öyle mide bulantılarım 11. Haftamda bitti çok şükür şimdi mide yanması ve gaz aşırı var 🥴😂
Nurbanu29 Deletedmom00251 Deletedmom00251 aynı şeyleri yaşıyoruz bende 14 haftadayım hiç mide bulantısı yaşamadım ama belim çok agrıyor ve tansiyonum sürekli düşük başım ağrıyor 😐
Sedaylmz Nezahatozen masallah bence belli olsunlar artık ben sadece muayeneye gidince hamileyim demekten sıkıldım valla
Deletedmom00251 Sedaylmz midem almıyo valla başından beri böyleyim kaç haftadır tencere yemegi yemiyorum
Nezahatozen Sedaylmz ama etraftan anlamazlar bende kilo olduğu için bilmiyorum hani komşularım belli ediyor artık diyor da
Sedaylmz Nezahatozen benimde arkadaşlarım öyle söylüyor belli diye ama yinede fark var bende hissediyorum ki keşke goguslerimizde bebelerimiz kadar geç buyuseydi kocaman oldular pantolonlardan önce iç çamaşırları dar gelmeye başladı
Sedaylmz Deletedmom00251 bence seninkisi de farklı bir durum ama ben kusmadan önce huylanmaya başladım yemekten sonra kokulardan sonra da çıkarmaya başladım ınsallah sıralama böyle olmaz ve allah şifamızı verir
Nezahatozen Sedaylmz ben hamile oldugumda bi büyük bedenini almıştım hala onu takıyorum kotlarimi giyemiyorum hamile kıyafeti aldım devamlı onları giyiyorum artık karnım belli olmuyor o sebepten dışarıdan dar giyinmeyince ama evde belli 😀
Deletedmom00251 Sedaylmz amiinn inşallah bugün kontrol vardı ikili testimizde temiz çıktı çok şükür allahım herkese şifasını versin
Deletedmom00251 Sedaylmz bugün 14 bitti şükürler olsun cinsiyet göstermedi bacaklarını bağdaş kurar gibi kapatmış gözükmüyor😂