Asmklc Benim kasımın 6 sından sonra planli sezeryan olucak insallah. biraz cok ama birazda az kalmis gibi hissediyorum 🥹 32.haftama giris yapicam.Bugün bebegimin kiyafetlerini ütüleyip,hastane cantami hazir edicem.Siz ne alemdesiniz nasil hissediyosunuz? ben oldukca endiseliyim♥️🥹
aaydingulsahhh Asmklc benimde Kasım ortası sonu gibi bakalım hem gelsin istiyorum bir an önce … hemde çok korkuyorum 😟
dudu-1 Asmklc benimde Kasım ortası sonu gibi inşallah ama herşeyim yarım yamalak çok eksiğim var gibi çalışmaktan bir türlü firsat bulup bu tarz şeylere vakit ayıramıyorum izine ayrılmayı bekliyorum sabırsızlıkla 😒
Aden_simay Asmklc Kasım 14 sezeryan tarihim tahmini herşeyi hazır dolabı falan son biberon bez falan aldım onların gelmesini bekliyorum ki hastane çantasını tamamlayayım sezeryandan çok kızımı evde bırakıp nasıl gidicem ondan korkuyorum 😨
Feliz Asmklc 8 kasım konuştuk sezeryan tarihini bakalım💕 ben de daha tamamlayamadım çoğu şeyi. Sadece kıyafetleri tamamladık yıkadım ütüledim. Hastane çantam bebek için tamam kendim için o da yarım. Heyecanlıyım ama korkmuyorum))
Nhayat Bende Kasım 4 ünde sezeryan olacağım. Daha eksiklerimi bile tamamlayamadım, onun stresindeyim. 🥲 hastane çantası, süsleri, hediyelikleri, odası herşey yarım yamalak.
Behiye_demir Aden_simay tahmini benimde kasımın Ortası daha gün almaya gitmedik siz erken almışsınız sanırım sağlıkla gelsinler 🌸
Sedef2906 Aden_simay öncelikle sağlıkla gelsin inşallah 🙏 ikimizin aynı gün bi aksilik olmazsa benimde en büyük endişem 4 yaşındaki oğlumdan ayrılıp gitmek 😔 kendimi geçtim ondan ayrılmak çok koyuyor ilk defa ayrı kalıcaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla alalım kucağımıza 🤲
Behiye_demir Aden_simay iki kızım var normal doğum oldu oğlum olucak pıhtı atma riskim çok yüksek olduğu için mecbur sezaryan olucak normal çok istemiştim nasip olmadı bunda bile risk var kızlarımı herseyi çok düşünüyorum Allah büyük 🙏🏻
Hmyra_dmn98 Feliz kızlar hangi hastaneye hangı doktora gidiyorsunuz acil doktor arayısındayım goggleden arasdıgımda aşırı negatıf yprumlar var güvenip gıdemıyorm 33 haftalık gebelım lütfen yarımcı olun sultangazıde oturuyorum
Alkar Asmklc bizimde uygulamaya göre kasım sonları ama daha ismi bile belli değil 😂 bir çok şeyimiz eksik ama eşim çok rahat maşallah 😏
1prenses1prensannesi__ Alkar ayy evet benim eşimde öyle ne desem tm canım sıkma canını hallederiz ve o sırada ben bir heyacan bir stres 🙏🤦
Gamzeecre Alkar aynen bizimde öyle.eksiklerimiz var diye çok huzursuzum.bir çok vakit varmış gibi bir de çok az kaldı yetistiremeyecekmisim gibi hissediyorum.
Cems01 Asmklc bizim de maximum Kasım ortası gibi görünüyor. 32.haftamdayim birkac hafta daha işe gidip geleceğim iznimi dogum sonrasına sarkitabilmek için. Bizim de çok eksiğimiz var daha, izne ayrıldığımda toplu olarak halletmeyi düşünüyorum eksikleri ve oda yerleştirmeyi. Eksikler konusunda rahatım ama zaman yaklaştıkça doğumdan biraz korkuyorum 🥲
zeynopella Asmklc İlk gebeliğim belirsizlik hakim. Normal mi olur sezaryen mi bilmiyorum. Ne zaman doğar bilmiyorum. Belirsizlik daha çok yoruyor. 😂 Umarım 40. haftalara kadar bekletmez beni bebişim. 😅🥲
Reyhant Kasımın 2. Haftasi normal doğum inşallah 🌸 hastane çantam tamam gibi sadece süslü şeyleri daha almadım takı yastigi gibi 😊
1prenses1prensannesi__ Asmklc bizde son 69 gün 30+1 haftalık olduk bende yavaştan başlamayı düşünüyorum çanta hazırlayacağım kıyafet yıkama ütüleme erken doğum riskim var bakalım artık Rabbim her annenin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahhhhh🌺🌺🌺🌺
Mercimek_Annesi24 1prenses1prensannesi__ Ben de 30+0 dayım. Çarşamba kontrolüm war. Nst ye başlayacağız . Yüksek riskli gebelik. . Aminn canım inşallah Allah herkese sağlıkla, mutlulukla yawrusunu kucaklamayı nasip etsin 🤲🌿
Alkar 1prenses1prensannesi__ evet birde artık sona yaklaştıkça ağırlaşıyoruz daha da ağırlaşacağız ne kadar hazır olsa iyi ama ah tembel erkekler 😂
Merve32- Asmklc ben de 34. Haftaya gireceğim yarından sonra ☺️ heyecanlıyım zaman geçsin bir an önce sağlıkla kızıma kavuşayım istiyorum. 🙏🥰
busrasya Asmklc bizimde 10 Kasım dedi doktor planlı sezeryan ben herşeyimi hazırladım hastane çantası vs hazır dolabı kıyafetleri yıkayıp ütüledim 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum ağırlaşmadan yapmak istedim birkaç eksiğimiz tabiki var ama geneli hazır zamanında sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Ytsnzy Asmklc tahmini doğum 4 kasım benimde bende 32 haftalıkken hazırladım çantamı 34. Haftaya giricem 🥰 son 44 🍍