Haticenurdemir Nagisssi hala devam ediyor sancı girdiğinde kıvranıyorum geçince rahatlıyorum. Yani sabah 1 cm açıklık var dedikleri için tekrae gitmek istemiyorum akşama kadar en fazla nekadar olabilir onuda bilmiyorum
Berivan_sr Haticenurdemir sancılarinjz ne şekilde tarifi edebilir misiniz popoya vuran bir ağrıniz oluyo mu
Haticenurdemir Berivan_sr belden direk rahmime bağlanıyor popoda ağrı yok ama bel ve rahim kısmında çok fazla var
Berivan_sr Haticenurdemir aynı tarif ettiğiniz ağrıyı dün gece kaç kere hissettim sabah uyandım bişey yok daha
Semevii Haticenurdemir kanamanız nasıl başladı hareket halinde miydiniz bende ne Nisan ne sancı ne şu var
Haticenurdemir Berivan_sr benimde aynı şekilde gece çok fazla çektim sabah 5 e kadar şuan bir şey yok sanırım doğum için hazırlanıyor vücut
2cocukluana_ Nişanın gelmis kanama ile kuzum ara ara ağrılar da açılmaya başladığını gösterir bı tarafa top gibi oluyor mu sertleşme derken kasılmalar osekilde oluyor evde cekiyosun agrini demekki sancılar 3 dkkada bire düşünce acile gitmelisin
Haticenurdemir 2cocukluana_ evet kendini bazen top gibi yapıp sertleştiriyor. Gece çok kötüydüm ama bugün iyiyim bende sancım çok sıklaşmadan hastaneye gitmek istemiyorum ama kaç gün daha böyle sürer bilmiyorum
Haticenurdemir Semevii yok hareket halinde değildim oturuyordum hissettim daha sonrasında kontrol edince farkettim. Bazen nişan gelmeyebiliyormuş benim 37+1 şuan sizin kaç haftalık. 37 haftayı geçtiyseniz hareketler yapabilirsiniz aslında
Ecem0635 Haticenurdemir benim kanamam gelmedi ama geçtiğimiz pazar günü aynı sizin gibi oldum. Ara ara sancılar geldi sonra bir sancı başladı anlatamam oturamıyorum yürüyemiyorum eşime dedim ki ben doğuruyorum galiba. Sonra biraz rahatlayınca uyuyakalmışım. Sabah kontrole gittik bebiş kanala girmiş. Büyük ihtimal hem vücut hazırlanıyor hemde onun acısını çektim çünkü pazartesi günü nst de sancım çıkmadı
Haticenurdemir Ecem0635 kanala girdikten sonra tahmini doğum tarihi vermediler mi açıklığına baktılar mı acaba
Haticenurdemir Semevii yatmak yerine aktif olmak bence faydalı tabi yine siz bilirsiniz. Olabildiğince aktif olup merdiven çıkıp inmek yerleri silmek ördek yürüyüşü yapmak faydalı olucağını düşünüyorum
Ecem0635 Haticenurdemir açıklığa bakmak istemedi zaten erken doğum riski var tetiklenebilir diye. Kanama veya su gelirse haberleşiriz dddi onlarda gelmedi. Pazartesi gidicem tekrar artık bakar diye düşünüyorum
Haticenurdemir Berivan_sr hiç açılma için hareket yaptınız mı yada doktor açılma olup olmadığına baktımı