Mrvmr Merhaba bebeğim için yenidoğan sünneti yaptirabilecegim İstanbul içi doktor önerisinde bulunabilir misiniz sevgili anneler
Hlimee Ümraniye devlet hastanesin de yaptırdım Kasık fıtığı vardı onu yaparken sünneti de ettirdim. 20 günlüktü. Bezde iken tez iyileşti ve çocuğum için de iyi oldu çok şükür
isiksinem45 Hlimee Kesilen yer beze yapışmıyormu aceba aklımi çok takiliyo o soru nasıl oluyor çok merak ediyorum
Kbrtrkglkskn Bebeğim 26 günlükken sünnet ettirmiştim, işinin ehli çok memnun kaldık. Sefaköy Medipol Hastanesi Çağlar Münevveroğlu
Rabiamina isiksinem45 pet bardağı biraz kesip oraya koyuyorlar. Şimdi eczanede farklı yöntemler çıktıysa bilemem. Ama genelde anneler bunu yapıyor ve öyle olunca yapışması imkansız.
Hlimee isiksinem45 yok yapışmıyo krem veriyor doktor ertesi günü banyo yaptırabiliyorsun . Dikişleri de dökülüyor 1 haftaya öyle yapışma ne olmuyor Bi beden büyük bez tak dedi bi kaç gün 2 numara kullandık sonra zaten hiç bir şey olmadı
Mrvmr Medipol mega dogum yaptığım yer ama orası yenidoğan sunneti yapmiyormus bende baska hastane arayisindayim iyi bir doktor olsun istiyorum vakit gecmeden kisa surede yaptirmam gerek. Baska onerisi olan varsa bekliyorum