newmomm_ Brconr ağrınız olması çok normal hamilelik belirtileri regl belirtileriyle aynı çünkü endişelenme ben 8 hastalığım hala regl olcak gibi ağrım var düşün :)
Mrvsmt2502 Brconr beta yüksekse regl olunması çok düşük bir ihtimal ama 50 100 gibi bir şey kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz tekrar kan verin düşüşe geçmişse kimyasal yükselmeye devam ediyorsa doktor progesteron başlatır
fairytale_ Brconr cok yuksek degil canim bu degerden sonra kan gorduysen kimyasal gebelik olmus olabilir bi doktora gozuk istersen
fairytale_ Brconr adet olmadiysan degerin yukselir canim endiselenme agri olur cok normal adet sancisi gibi gebelik belirtiside oluyor bu degeri ne zaman verdiysen iki gun sonrasinda bi daha verilsin istiyor doktorlar saglikli artis oldu mu diye bakmak icin
Mzzz Brconr sakin ol baslinguc olur öyle benim karnım belim falwn ağrıyordu hafif kasıklarım ağrıyordu
AmineErva Brconr bnmde adet ağrım çok var ama testim silik çıktı yarın olmam gerek benmde hep düzenli olurum yarın 3 4 gibi günüm normalde
fairytale_ Brconr diger degerini ne zaman vermistin canim kac gun once hayirli haberler alirsin insAllah