Minikkus19 Gulseren0 Defne 😍 ben Defne koydum kızımın ismini maşallah dünya tatlısı çok akıllı bir bebek 3 aylık olduk 🥰
Prenseslerim_ Baharynsl ben Melodi ismini cok seviyorum icimde kaldi cok ügülüyorum .ailem cevrem dalga gecti kendi annem bile tingirti koy bari dedi aglatti beni yunan kökenli diyen oldu .cok pismanim keske koysaydim icimde kaldi .melodi ismine hayranim
sumblogg Gulseren0 kızımın adı Hüma, nasipse kasımda ikinci kızımı kucağıma alacağım. Benimde isim konusunda kafam karışık uyumlu olsun diye düşünüyorum. Kafamda Ayla, Açelya, Hifa, Hira ve Sıla var:)
Frkubra Gulseren0 birinci kızımın adı MEVA NUR İKİNCİ KİZİMİN ADİ ECRİN UCUNCU KİZİMİN ADİDA ELİSA OLACAK ALLAH KİSMET EDERSE
cLearQueen Edaa0101 yani cogu isme boyle yakıştırmalar yapilabilir. Aklıniza gelen çoğu isimle bi marka vardır yorumunuz kirıcı olmuş bence.
2prens1prenses_ Edaa0101 evet Meryem isminin latincesi aslında Meryem koyucaktim ilk çocuktan itibaren kız olursa olsun Meryem olucak demiştim daha sonra 2 erkek çocuğum oldu benim kızım olana kadar da etrafımda masaAllah herkes kız doğurdu ve nedense yüzde 90 i kızına Meryem ismi koydu artık gına geldi o isimden bende Meryem isminin anlmani vs çok sevdiğim için onun latincesini koymak istedim