Songulcee Gulseren0 3 ay sonra ilk gözağrımı kucağıma alacağım inşallah 🪽 aybüke olcak ismi 🌙✨ ay gibi parlayan yüz demek anlamı
Buse_G Gulseren0 ben masal Lina karar verdim kızımın adını ama pera da çok hoşuma gitmişti ya da maya
Merverellaaa İnci, Mercan , Duru , Mihra , Doğa isimleri hoşuma gidiyor benim de . Henüz 15 haftalığız kızımız olacak daha çok vaktimiz var karar vermedik o yüzden 💗
happyprincess_06 Gulseren0 bizimki İnci Pera olcak nasipse 🌸 onun dışında, Aybüke mira meyra enfal berika hüma elçin masal sahra ceylin duru bahar berrin berra lavin lidya..
Gamzecabuk Gulseren0 benim kızım olacak ismini İNCİ koymayı düşünüyorum başka bir isim düşünmedim kesin kararlıyım 😀
ayssdmrr benim de kızım olacak bulduğum isimler var. Eylin, Dara, Siena en değişik bunlardı. bakalım:)
Mercan0652 Gulseren0 Mihra değil de Mihre daha kibar sanki ben Mihre’yi çok beğeniyorum. Bende kızım olursa Bilge Meriç düşünüyorum ama bakalım kesin değil
Fundaaaaa Gulseren0 çok az kalmış ve bakarsan kafan karışır açelya koyacağız biz ama mihra da anlamı da çok güzel 😍🫠
Lugesya12 Merhabalar bende 28 haftalık hamileyim ikinci çoğugum inşallah ismini mihra düşünüyorum öğrendiğimden beri 🥰 ilk kızımın adı da Meva ❤️