Zeyneppx Papatyamm63 ayy kız nası yiyon 😁 bende 38 im ilk defa canım şöyleeeee bi güzel gün tabağı çekti eksiksiz sjdjsj kaynanam yapacak yarın 🤪 çay ilk defa duydum 🫣🫣
Zeyneppx Oksuruksurubu valla instada önüme çıktı kaydırdım falan ama gözümün önünden gitmedi o tabak 🫣😂😂😂😂
Hatc16 Zeyneppx benimde karşıma mumbar bağırsak dolması kaç defa çıktı okrr canım cektiki esim diyor gidip sana alım ama disrdakiler deil annemin yaptığını istiyorum eskiden çok yapardı değer bilmez burun kivirirdik şimdi mumla ariyoruz🥺
Zeyneppx Hatc16 uzakta mı ailen😞 kıyamam kız ben saydıklarını sevmem ama çok canın istiyorsa şöyle iyi yapam bi yer ya da teyzen falan filan yok mu hiç 🥺
Bendiyebiri_ Papatyamm63 ilk gebeligimde toprak ve sigara külü asermistim şuan ikinci gebeliğim saçma bişey asermedim 😂
Zeyneppx Bendiyebiri_ sigara külü düşündürdü beni bak djkfsksj hamilelik öncesi içerdim tek tük kokusu geldi şimdi bak 😋😂
Hatc16 Zeyneppx ablam var burda ama anneninki kadr olamıyor çok teşekkür ederim bu ince düşünceniz icin:)
Bendiyebiri_ Zeyneppx kokusundan nefret ederdim ama böyle tabakada görünce yiyesim geliyordu 😂😂bu arada hayatımda hiç sigarada içmedim pasif iciciyim etrafımda çok içen var