Asu_moi Kızlar belimde ara ara ağrı oluyordu alışmıştım şimdi alt karnımda varla yok arası hafif ağrılar var, zaten eklem ağrılarım ağırlaşmaktan sabaha kadarda oluyor sağa sola dönmekten.. ama bu haftalarda sizinde minik minik ağrılarınız oluyor mu??
Maviss718 Asu_moi evet bende 36+5 teyim benimde oluyor bir yere toplanıyor bebek bazen kasığıma vuruyor belim ağrıyor yamuldum yeminle 😂
_mooms Asu_moi benimki de toplanıyor artık hep hareketi azaldı 37+3 ayakta çok durursam toplanıyor ağrı yapıyor alt karnıma kasığıma vs
yaasemin Asu_moi gününüz haftamız aynı bende de dediklerin oluyor hatta bugün şu gibi akıntım var dün kontrol vardı 30 eylüle günümüzü aldık sağlıkla alalım kucagımıza🙏
Deletedmom_116 Asu_moi Düzene girip çok rahatsız edici değilse Birşey olmaz Yinede takipleyin leke Akıntı tarzında bişey varsa gidin doktora ben 26 dan sonra sürekli çektim ağrıyı ama digum agrisi çok farklı farkediliyor
Maviss718 Asu_moi Bende aynı canım vallaha doktorum nstye de sokmadı her hafta çağırması lazımken 2 hafta sonraya verdi demekki daha doğmucak kanala girmemiş dediydi 35+5 te senin girmişmi kanala 😂 perşembe gideceğim bakalım daha 1 hafta var doğurmazsam özele gidiyorum bide çağırması lazımdı anlamadım bende yaa riskemi atıyor acaba
Asu_moi Maviss718 bende erken doğum riski vardı 33 de canım fitil serumlarla tedavi gördüm 36 da kestim fitili pazartesi gidicem doktora bende 36 yı pas geçti bilmiyorum kii canım 😅
3_oglan_annesi Maviss718 sen yınede gıt on gun sure var randewusz gıdersın banada ıkı hafta sonra gel ddı o haftalrda 37 olmus oluyor nıye gıdım kı o yuzden salı gunu tekrar gıdecem hıcte rıske atmaya gerek yok
Maviss718 Asu_moi Benimde vardı o yüzden işte acaba riskemi atıyor dedim bebek hep aşağıdaydı benim 20. Haftamdan beri ondan öncede düşük tehlikem vardı kanamalarım olmuştu. Sürekli aynı doktora gidiyorum biliyorda ama heralde sıkıntılı durum görmedi kanala inmedi diyemi nstye sokmadı diye düşünüyorum hayırlısı olsun bizim için canım gerçekten zor bugünlere geldik ya şükür diyelimm
Asu_moi Maviss718 evet çok şükür sağlıkla kucağımıza almakta nasip olsun inşallah🥹🙏🏻gerçekten zor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun vardır bir bildikleri heralde doktorlarında
Maviss718 3_oglan_annesi Evet canım 10 gün süre var bende gitmeyi düşünüyorum perşembe günüde kontolüm var ama acaba birşey dermi diyede düşünüyorum gerçi parasıyla değilmi demi 😂