bebegimolacak Erkekannisi2 alla allaaa ne kadar enteresan, hayır ben stres de yapmıyorum bi an önce olsam aşılamaya başlıcaz, ama olmuyor😁
Songul211 bebegimolacak Rabbim kucağını boş bırakmasın Rabbim en kısa zamanda sana o sevinci yaşatsın 🤲❤️
Elossgum bebegimolacak rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım benim☺️ bende 4 aydır deniyorum ama henüz gebelik oluşmadı 1 yıllık evliyim🥹
bebegimolacak Elossgum kuzum hiç buralara girme, bi sorun var mı bilmiyorum ama bence sal ( demek kolay gerçi olmjyor ama çok yeniymiş) sağlıklı beslenin ikinizde ennn önemlisi bu, inşallah tez zamanda olur
Nurrre bebegimolacak belirtiler var mı kasık ağrısı bel ağrısı bende ikinciye hamileyim yeni öğrendim bir aylık şuan inşallah hamile sin dir rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip etsin sana inşallah ☺️
Duruu3 bebegimolacak canım geç dollenmede olabilir benim 4 günde silik çıktı gecikmede eğer bir sağlık sorunun yoksa geç döllenme olabilir
Caglacolak5237 bebegimolacak kadın doğum adet söktürücü versin. Makine değiliz bazen günler şaşabiliyor ❤️
Nurrre bebegimolacak inşallah şuan hamilesin dir Allah sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah böyle şeyler bir anda hiç ummadığın bir anda oluyor Rabbim nasıp eder sıkma canını ☺️
zey-nep11 bebegimolacak ne zman yumurtladın baktın mi mesela adete yakın yumurtladıysan adet gunu uzar. Takıp ettn mi hic? Mesela ben adetımın 19. Gunu yumurtlamışım haberım yok o ay takıp etmedim catladıktan 14 ıle 17 gun içinde adet olunuyor bende beklıyorum ki adet gelıcek tam 8 gun gecıkmıştım kuzum ondan soruyorum. Yumurtan gec oldu muhtemelen adet ondan uzadı ama inşallah gebelıktır inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
bebegimolacak zey-nep11 kuzum yok bakmadım bu ay zaten çok yoğundum takip etmedim, aşılama yaptırcaktık zaten regl olunca
zey-nep11 bebegimolacak ozaman ya hamılesın gec dollenme olduda yenı oluşuyor yada gerçekten adete bır kaç gun varken yumurtan catladı adet günü uzadı. Hepsi olabilir sen bekle guzelce hc dusunme adette gelır iğnede olur zamanı var kafanı hc yorma. İnş tam tedavi olayı uzerıne bu gzl haberi alırsında iğneye gerek kalmaz ❤️