ATC Mucizemm10 ben ben ben canım benimde öyleydi 1 hafta önce gidiyodu sonra normale döndü şu an hala diyetteyim Doğuma kadar 😊
031965 Mucizemm10 yükleme yaptırdım bi saat sonraki sonuç epey yüksekmiş bi de kanlar beklediği için düşmüştür değer bundan daha yüksektir dedi. Düzgünce bişey diyemedi kadın doğumcuna da göster filan dedi ben de açıkçası emin olamadım doktorum bi daha isteyecek ama bi daha yaptırmak inşallah sakıncalı olmaz
Mucizemm10 031965 canımm benim kadın doğumcu dahiliyeye gönderdi oda endokrine gönderdi endokrin ilgileniyo şekerle
Ellaynagme Diyet listeniz nasıldı acaba? ben listeye uyunca yine şekerim fena cıkıyor. Kendime gore modifiye ettim ama bu seferde hic bişi yememem gerekiyor 🤔
Mucizemm10 Ellaynagme canımm benim tam tersi akşamları bike tokluğum düşük çıkıyo çaya bike şeker atmıyorum artık 3 dilim ekmek her öğün ama ben yiyemiyorum 1,5-2 anca et sebze yemeği çorba kahvaltıda yumurta marul çok yiyorum yoğurt her öğün ara öğünlerde elma ayva yiyorum ardından süt 8 de kahvaltı yapmış oluyorum sizinki neden düşmüyor acaba
Tgcee Mucizemm10 ıkı deger yukseklıgı kesınmıs zaten benımde 50lıkte 180cıkmstı senın 100luktekı ıkıncı saat degerın kactı cokmu yuksektı ben arada sırada kucuk muz yıyorum kendımı tutamayıp ama zaten e dokrın doktruda kendını cok kısıtlma yok zaten bıraz dıkkat et dedı😔
Mucizemm10 Tgcee benimki de 100 şükrediyorum ilk değer hatırlamıyorum ama ikinci 180 3 117 180 çıktığı için başlangıcı var dedi canım ben artık çaya bike atmıyorum şeker muz bir küçük orta boy yiyebilirsin dedi ama ben yemiyorum onun yerine elma ayva yiyorum
031965 Mucizemm10 bakalım ya doktorumun yaptırdığımdan haberi yok o da gönderir herhalde beni benim hastanede endokrin yok ama dahiliye var hallederiz bi şekilde 😂😂 nedense bana sağlık ocağında bi yanlışlık var gibi geliyo işte
Ellaynagme Mucizemm10 evet listemiz hemen hemen aynı, ama ekmek bana hic bi sekilde yaramıyo, yada baska bi karbonhidrat, karbonhidratsızda enerji olmuyor, bakalım nabıcam anlamadım bende 🤭
Merrcimek Mucizemm10 Benim 3 hafta öndeydi doğum yaptığımda 2 gün öndeydi en son o kadar düşürmüştüm. Diyetle düzeliyor