Yagmureyll Sema_nur60 Biz 2 gün önce e bebekteki yatak indirimden yararlanarak baby Plus anne yanı park yatağı tercih ettik gayet güzel 3.500e aldık
Sema_nur60 tugcemom_ ben baktım da yatağı yok galiba canım zahmet olmazsa bakıp link veya foto atarmısın
Yagmureyll Sema_nur60 Evet kendi sitesinde de var https://www.e-bebek.com/baby-plus-70x110-cm-anne-yani-park-yatak-p-byp-ayp34002
Ervazengin01 Sema_nur60 Elele marka öneririm kurulumu kolay anne yani sabitleyebiliuorsun tavsiye ederim
Ebbruc Sema_nur60 çünkü gerçekten güzel, ben yeğenime hediye aldım önce sonra kendi oğluma aldım. Odası var zaten bunu da bi rahat 3-4 yıl kullanırım , bi yere giderken falan götürürüm kurulumu da çok kolay ben hamile halimle 5 dkda kurdum
Bhrdnz perihankrkya merhabalar tecrübeli olduğunuz için size bir şey sormak isterim ben de eleeleden park yatak aldık yatak hediyeli ben açıkçası yatağını pek beğenmedim çok fazla sünger gibi geldi bana sizce nasıl diğer çocuğunuzdan kalan yatak olmasa onu kullanır mıydınız
Aleynaceyhannnn Sema_nur60 hoffie marka aldım daha kurulumunu yapmadım ama hem uygun fiyatlı hem de yatağı da dahil olduğu için hoşuma gitti yorumları da güzeldi