zeynopella Sema_nur60 Elele ve Kraft markaları çok satılıyor, tercih ediliyor. Ben marka olarak Lia Bebek aldım kurdum baktım iş görür aşırı pahalı bir şey almak istemedim. Doğuma yakın yeniden kuracağım.
perihankrkya Sema_nur60 elele madre anne yani park besik aldm ben sitesinden yatagi da hediyeliydi ama benm ilk oglumdan kalan sungeri oldugu icin yeni yatak sunger almadm ☺️
Yagmureyll Sema_nur60 Biz 2 gün önce e bebekteki yatak indirimden yararlanarak baby Plus anne yanı park yatağı tercih ettik gayet güzel 3.500e aldık
Sema_nur60 zeynopella bende aşırı pahalı birşey istemiyorum sonucta oda yaprığımızda bi işe yaramıcak
Sibelipekf gktgmom o yatak aşırı ince canım hic bir işe yaramiyor kalın bir yatak al bebek durmuyor ben kullanıyorum.ayrica çok dönüyor belli bir süre sonra yerde yatırmak zorudna kalacaksin benimki çok dönüyor ben öyle yaptim
gktgmom Sema_nur60 benim aldığım ürün bu canım huggy looks ama sanırım şu an bu ürün yok daha farklı modeli var
Bhrdnz perihankrkya merhabalar tecrübeli olduğunuz için size bir şey sormak isterim ben de eleeleden park yatak aldık yatak hediyeli ben açıkçası yatağını pek beğenmedim çok fazla sünger gibi geldi bana sizce nasıl diğer çocuğunuzdan kalan yatak olmasa onu kullanır mıydınız
yrnonr gktgmom merhaba bende bundan alıcam stok bekliyorum sayfasında memnun musunuz ve yakından foto atma şansınız var mı 🙏🏻
Papatyaa-38 Ben Elele madre aldım. Kaliteli kullanışlı ikinci bebisime de kullanırım diye düşünüyorum
Papatyaa-38 Sema_nur60 içinde kendi yatağı geliyor biraz ince ama yüksek olandan alsam bu sefer yatak iyice yukarı çıkar diye almak istemedim kendi gelen yatağı yeterli geld bana