Mervealya1992 melegim01_ artış baya iyi kesede 5 haftalıkken falan gozukur hatta 3 gun snra bıle gozukebılır senın değerin yuksek
melegim01_ Mervealya1992 inşallah cnm dusuk yaptım 1 yıl önce cok etkilendim ara verdim ıcımde korku var bıraz
melegim01_ Nessee34 bende aynı seyı yasıyorum korkum var bır dusugum oldu 1 yıl ara verdim işime odaklandım aynı korkuyu yasarmıyım dusuncesı bendede var ama biz ıyı düşünelim hersey ıyı olacak dıyelım🤗🙏
aysnrbysl melegim01_ inşallah bugün midem çok kötü mesela sürekli ağrıyor ve bulantı geliyor sanırım başladı artık serüven ilk hamileligimde de 16 hftaya kadar sürmüştü mide bulantım
melegim01_ aysnrbysl bende hıc bulantı olmuyor dıger gebelıgım 16 haftalık tu hıc bulantı yasamadım bunda sadece bel ağrısı var bende
aysnrbysl melegim01_ bel ağrısı bende yaşadım geçen hafta sonra kasık ağrısı yaşadım doktora gittigimde sormuştum yerleşmeye çalışıyor demişti🤗demek ki sizinde bebeğiniz yerleşmeye çalışıyor ilk hamilelgimde de çok bulantı yaşadım
poyrazmom_ melegim01_ gayet güzel artmış 2 günde 2 katı hatta %60 artmasını yeterli görüyor doktorlar sizinki daha fazla 😊