melegim01_ Kızlar merhaba 17 eylül de kan degerm 491 cıktı bugun tekrar baktık 1233 cıktı tabi kese gözükmedi doktorda dedi kese ıcın erken haftaya gidicem kese ıcın sizce artış iyi mi
Mervealya1992 melegim01_ artış baya iyi kesede 5 haftalıkken falan gozukur hatta 3 gun snra bıle gozukebılır senın değerin yuksek
poyrazmom_ melegim01_ gayet güzel artmış 2 günde 2 katı hatta %60 artmasını yeterli görüyor doktorlar sizinki daha fazla 😊
melegim01_ Hatice5258 cidden mi ya cok mutlu oldum kese ıcın haftaya gel dedi doktor 4+2 haftalık daha 🤗🌼
aysnrbysl melegim01_ ben 2.hamileyim öğrendiğimde 4+6 hftlık oluyordu 2 gun sonra doktora gittim 5+1 de kese gözüktü haftaya kalp atımı için gideceğim
melegim01_ Yazmelegi_ doktor artıs güzel dedi haftaya keseyi görmeye gel dedi bır dusugum var buraz korkum var kese gözuktukten sonra arastırma hastanesine gönderecekmiş oksapar duye but ilaca baslatacakmıs
Nessee34 Artışınız gayet normal doktorunuzun dedıgı gıbı haftaya kese bellı olur benim 4+3 ken çok mınık görmüştü doktor bende beklemedeyım şimdi
aysnrbysl melegim01_ inşallah bugün midem çok kötü mesela sürekli ağrıyor ve bulantı geliyor sanırım başladı artık serüven ilk hamileligimde de 16 hftaya kadar sürmüştü mide bulantım
ipos 2.5 kat artışınız var bu da gayet iyi bi oran. Kese 5. Haftadan önce gözükmez denmişti bana, kalp atışı da 6-8. Haftalar arası duyulur.