sadece1selda Kızlar adetime bir gün kaldı sabah ilk idrarla yaptım emin olmak için iki tane yaptım bilmiyorum bozuk mu değil mi doğru mu bakarmısınız çok heyecanlandım 🥹🥹
Yazmelegi_ sadece1selda bildirimlere baktığımız yerde resim yukle var ordan yükleyip buraya yapıştırın
umutluanneadayi sadece1selda https://mutluresim.com/upload/?lang=tr bu siteye gir orada zaten nasıl yapılacağını tarif ediyor sonra linki paylaş burada
aysnrbysl sadece1selda hamilelik var gidip kan ver ama istersen kesenin tam görünmesini istiyorsan adetinin 4.gununde gidip kan ver çünkü ben geçen hafta bugün öyle yaptım ve 2 gun sonra gidip keseyi gördüm en azından betan 10000nlerw yakin olur keseyi görürsün bende şuan 5+6 haftadayim
aysnrbysl umutluanneadayi geçen hafta bugün hamileligimi öğrendim cumartesi gunu özelden randevu alıp gittim ve keseyi gördüm öğrendiğim zaman haftam 4+6 idi ve 5+1 iken gittim doktora keseyi gördük
akidesekeri Kan vermeden ve kan verdikten sonra hamilelik testi yaptım ikisi de negatif çıktı. Ve şu an 21+5 hamileyim:)
bebegimolacak akidesekeri gerçekren mi yaaa🥹 6 gündür regl olamıyorum testler negatif. İlk günler sancım oldu ped taktım hatta sonra sancılarda geçti delircem
umutluanneadayi aysnrbysl çok teşekkür ederim 5+5 doktora gıdecem o yüzden sordum merak ediyorum da 🥲