Ben pendik medipolde Esra nur Tolaya gidiyorum . Bazı kişiler memnun kalmamış ama ben google yorumlarına göre gitmiştim . Evet çok cım cim bi kadın değil ama beni rahatlatmıştı. Ben çok kaygılıydım. Bir de ben giderken doçentti. Benim rahim ağzım açıldı 4,5 aylıkken ve o da yurt dışında izindeydi ogün acilde başka bi doktor baktı ve beni direk devlete sevk etti. İyi ki de etmiş çünkü serklaj işlemi çok yüksek fiyatlardaydı. Ve ben zeynep kamilden çok memnun kaldım. Ona rağmen whatsaaptan esra hocaya yazdım gece böyle oldu diye bana döndü işte ekip var acilde ilgilenilir inş kısmet olur kucağımıza almak diye filan döndü. Hatta bi kaç kere nasıl oldu diye yazdı bana tatilde olmasına rağmen. Ben detaylı için gittiğimde uğradım ve devam edebilirz istersen dedi. Hatta o gece ben olsam seni göndermez dikerdim dedi. Bende zeynep kamili bıraktım uzak ve gebe bölümü ilgisizdi. Şuan kendisi prof oldu. Riskli olmama rağmen kontrollere aylık gittim 37 itibari ile artık her hafta gel dedi. Dikişimi aldı pzartesi ve gece de olsa ben yazıyorum dönüyor eğer dönmezsem bir daha yaz diyor. Ama şuan bütün özeller para üzerine yani politikaları sırf doktorum iyi diye gidiyorum inş mesai saatlerinde olur doğumum. 🙈Çünkü o bile ekstra olmuş. gelirse doktor artık her hastane ona dönmüş.