Hnfcls bende öyle doğumu orada düşünüyordum ama dediğim gibi muayeneler çok kısa sürüyordu doktor bakıp sorun yok deyip ilaç yazıp gönderiyordu, doktorlar telefon numarasını bile vermiyormuş mail üzerinden ulaşın diyorlarmış benim orada gittiğim son doktor numarasını verdi mesela arada whatsapptan bir kaç bişey yazıştık. En son 15.haftamdı göğüslerimden sıvı geldi süt yani ilk gebeliğim ve tecrübesizim bunu doktora yazdım normal mi hocam diye mesajı görüldü yaptı ertesi gün durum paylamış 1 hafta yıllık izindeyim telefona bakmayacağım bu süre içinde diye. Mesajın üzerinden 2 hafta geçti hala mavi tik hiçbir şey yazmadı. Bende düşündüm yani misal ben acil doğum yapsam doktoruma ulaşamayacağım böyle bir durumda. Sonra lokmandaki doktoruma sordum gayet normal süt kanalların aktifleşiyor dedi içim rahatladı bunu yazmak gerçekten zor değildi benim kafamda hep bir soru işareti vardı. Sonuçta özel hastaneye yüklü ücretler verip gidiyoruz devletteki muameleyi görmeyelim diye. Çok memnun olanda vardır eminim ama benim tecrübelerim bu şekilde 🌸