rozamomy imcakir canimm gidebilirsen sağlık ocağına gidip doktorundan da öğrenebilirsin onların ekranına daha erken düşüyo 😊
Hatice_11 imcakir Kuzum benim de 4 gün gecikme ile teslim böyle çıkmıştı belki bir tık daha koyuydu 🌸
imcakir rozamomy yaaaaa tüh geç kaldım onun için bilseydim giderdim, e nabıza ne zaman düşer biliyor musun
bebegimolacak imcakir anladım kuzum bizde bir sürü şey yedik içtik, ben hâla regl de olamadım😁 senin hayırlı haberlerini bekliyorum hamilesin zaten dikkat et kendine
Fatmanur12345 imcakir sağlık ocağında verilen kan e nabiza bir iki güne düşüyor canım barkod alsaydın gece düşerdi oraya yinede sonucun çıkınca haber ver merak ettim ama hamilesin tebrik ederim 🌹🌹🌹🌹
Ferman21 imcakir ben ilk kızımı bu testle öğrenmiştim bundan daha silkti Üstelik Beta değeri mi 11′de kan ver canım ihmal etme Hayırlı olsun şimdiden 😊😊
imcakir Fatmanur12345 ay teşekkür ederim 🤭 yaaaaa tüh e nabıza akşam düşer diyince bende orada bekliyorum tüh 😢😢
Fatmanur12345 imcakir yine düşmezse yarın sağlık ocağını ara e nabiza düşmedi bekliyorum de hemen düşüyor
Fatmanur12345 imcakir ben Ankara’da sağlık ocağında verdiğimde 4 günde düştü barkod almıştım verdiğim gece öyle gördüm
imcakir Fatmanur12345 Fatmanur12345 tüh üzüldüm şimdi ya inş düşer sabah erken verdim bide sabahtan beri bekliyorum valla beni de geçtiö burada ki herk s bekliyor 😂