bebegimolacak açıkçası ben yine buradan görmüştüm işte keçi boynuzu özü alın arı sütü polen propolis vs felan eşiniz yesin diye internetten alacaktım sonra sipariş veremedim buradaki aktarları da açıkçası çok tanımıyorum, Hatta aktarda değil Malatya pazarı tarzı bir yer. işte bunlara bunlara bakıyorum dedim ne için deyince söyledim böyle böyle herhangi bir sorun yok her şey normal ancak ileri hızı yavaşmış faydalı olacağını söylediler diye Onlar da macun hazırlanabileceğini söyledi tanıdıgı bir aktar arkadaşından . Hatta hazırlayan kişi eşime demiş ki 15 gün sonra tahlil ver artacak felan tabii ben verdirmedim inanmadım ama bilmiyorum belki kullanıldığı 2 ay önceki promenk fayda etmiştir ya da macunda da zararlı birşey yok tabi oda etki etmiştir belki bilemiyorum nasip Allah bilir tabi de yemekten zarar gelmez kötü bir şey yok içinde. Aktar tarzı yerler yapıyor zaten 1000 ya da 1500 verdik daha bitmedi kavanoz 2. Aydayız tarifini söylemiyorlar tabi ama keten tohumu vs bence var anladığım kadarıyla 😂