Beyza0396 Mamacita_1 tok karna gidiyosun evet benim ilk nst32.haftada çekildi eşin olabiliyo yada yanında gelen özel hastaneyse tabiki
elamom24 Ben ilk kez dün girdim 36+4de karniniz bir cihaz baglaniyor 20 dk suruyor ozel hastanede muayene oluyorum nstye 360 lira odeme yaptık sanirim artik Her gittigimde nst isteyecek
Endoplazmik Mamacita_1 geçen gazi hast de kadınlar öyle yatmış yanlarinda da bir erkek hemşire vardı hoc bana göre değil özel hastanede özel oda vardı onu özledim bir an göbeğe bir şey orttururler mi sizce kizlar ben oraya gideceğim.. nst de bir olay yok canım hep beklemek..
haticeyildirim Mamacita_1 bn32. Haftada bu haftada girdim 25 dakikadan az süren belinden karnına doğru kemer baglıyorlar kalp atışını ve sancıların duyulduğu sistem hoş bi deneyim😍
Mine34 Nissaa bişey dicem ikinci ye hamileyim sezeryan olucam nst ihtiyacım var mı giricek miyim ben de acaba
Kevser_1 Ben 32.hafta da nst ye girmiştim karnınıza kemer gibi bişey bagliyolar ama galiba bebekleri rahatsız ediyor
Melikebayram Benim doktorum 28. Haftamda başlattı nstye minik minik ağrılarım olduğunu söyledi bunun sebebi de amniyon sıvısı(suyumun) çok olduğunu gördü aynı durumda olan var mı arkadaşlar
Sultan4717 Melikebayram ilerleyen zamanlarda o fazla olan sıvı azalmaya başlıyacaktır çok fazla değilse sorun etme kendine
SancarMom Aylaa123 Bende 32 de gittim ntsye alırlar sandım ama banada 36. Haftamda nts olacak dedi karnım sertleşmemiş henüz 🤷🏻♀️
Aylaa123 SancarMom doktor duruma göre alıyor benim bebeğim henüz dönmedi herşeyde yolunda ilerliyor zatem suan gerek yok 36 da girersin dedi