Mucizeayla seymaaa333 benimde ikinci gebeliğim ama yine rahat olamıyorum 😂 doğru söylüyorsunuz soylicem bende en baştan söylersem ona göre takarlar yoksa belimden olcam 🤣
2prens1prenses_ Mamacita_1 bence hiç merak etme🤣 bende ilk gebeligimde çok merak ediyordum ama gidip nst ye bağlanınca ne kadar kötü merak edilmicek bişey olduğunu anladım . Sadce bebeğin kalp atışlarını duymak güzel onun dışında mesela bir tarafa yaptırıyorlar seni sabit o şekilde duruyon ki beni hafif sol tarafıma yatılı şekilde anca kabul ediyorlardı o masadan kalkınca varya her tarafım ağrıyordu bide son zamanlarda zaten agirlasiyon hatta kalkmak için yardım istediğim bile oluyordu
Mamacita_1 2prens1prenses_ hadi ya😏😏ben yattığım yerden çok zor kalkıyorum belimde sıkıntı var bi de tok gitmek lazımmış herhalde
vesenben Benim de kanamam olduğu için 27de girdim, tekrar kanama oldu 29da girdim. Hep merak ediyordum fazla merak iyi değilmiş😂
Zeliha1818 Elos_1907 Kalp atışıni duydum kramplarim oluyor ağrım olmuyor 29da mecburi girdim hafif kanama olmuştu riskli gebelik çok şükür bişey olmadı şuan 33+1iz
Kozdmr Mamacita_1 beni 32 . Haftada almaya başladılar şuan 35 haftaligim her hafta çağırıyorlar ☺️ herhangi merak edilecek bişey yok aslında bebeğin hareketlerini ve kalp atışını bir kağıt üzerinde görüceksin o yani hergun hissediyoruz zaten ama kalp atışını duymak belki hoşunuza gidebilir ilk çocukta insan daha bir heyecanlı oluyor o yüzden ☺️
KaderCenkPera Mamacita_1 İlk defa bugün nts bakıldı ve düzenli şekilde sancım çıktı yarım gün yatış yapılıp serum ve haplar verildi biraz sancı düşünce eve gönderdiler.34+5 hafta 😢
isilcengiz Aylaa123 bana zaman hiç hızlı geçmedi yaşarken ama şimdi dönüp baktığımda bi haftam kaldı, nasıl geçti diyorum
eknddndnfnfndn Mamacita_1 32 haftada oluyor ilk nst yatırıp karnını bagliyolar 20 dk ama çok sıkılıyorum 😂
eknddndnfnfndn Mamacita_1 hayır tek değil üç tane yatak var perdeleri cekiyolar herkes kendi aleminde bide bebek uyuyor genelde yanına meyve suyu koy
Beyza0396 Mamacita_1 tok karna gidiyosun evet benim ilk nst32.haftada çekildi eşin olabiliyo yada yanında gelen özel hastaneyse tabiki
Thelady Mamacita_1 beni ilk 32.haftada yonlendirmisti doktorum nst ye, bebeğin kalbi, annenin kasılması olup olmadigi çıkıyor, karnına iki cihaz takılıyor, dönmemen gerekiyor 20 dk boyunca, sonra eline bı kağıt veriyorlar dr a gidiyorsun