dml33 Efil benimde 1 hafta onden gidiodu ama bayadir bisey demiyo sadece gelisimi iyi diyor tahmini dogum tarihinize soyleyeli baya oldu bidada bisey demedi 😀
Nursemom Pakizecetiinn evet kesinlikle ya birde diyorlar ya çok alma sağdan soldan gelir yok çabuk büyüyor bebek falan. Temiz kalmadığında yada hediye olarak gelmezse yıkayıp yıkayıp mı giydireyim çocuğa diyesim geliyor 🤦♀️
Pakizecetiinn Nursemom boşver ne kadar istiyosan al az alanlar genelde doğduktan sonra tekrar alıyolar. Biz başka bi şehirdeyiz aldıklarımı kimse görmediği için rahatım 😂
Sabinayagmur 2 mayıs zamanım.ama ıkızlere hamile oldugum için erken gele bilir söyledi doktorum hayırlısıyla bakalım
EbruKrhn Misskaynak bende kendime kızıyorum vallahi ama pimpiriğim biraz annem bile bişy alamıyorum sana bişy beğenmiyosun diyo😄 sevmediğim hiç birşeyi saklamak istemiyorum😒 allahım tabi muhtaç etmesin şükürler olsun istediğimizi alabiliyoruz allahım aratmasın🤲🏻
Misskaynak EbruKrhn aminnn canım sende anneanne babanne olucaksın öyle düşün bırak yaşasınlar yaaa ölümlü dünya zaten hemen büyücek bebeğin verirsin birilerine 😅 pozitif ol iyi düşün isteyen istediğini alsın boşveeeerrr zaten ömür boyu sen alacaksın 😅
EbruKrhn Efil ondan doğum tarihi o şekilde demekki benm haftamla uyumlu oyüzden şaşırdım 12 mayıs dedi bana ayrıntılıda💕 sağlıkla gelsinler inşallah tarih önemli değil🥰
Nrtn blackeagle bende 21 haftalığım doktor 31 Mayıs dedi sizin kendi hesaplamanız mı doktor mu söyledi