Nursemom Pakizecetiinn bende alıyorum çok fazla değil ama eşim artık alma yeter diyor ama bana az geliyor aldıklarımız 😐
Misskaynak Efil benmde tam tersi anneme kızıyorum hiçbişey almıyorsun diye k.validem herşeyini almış bile 😅 sağolsun
EbruKrhn Misskaynak ya birşey sorucam yanlış anlamayında ben herşeyini kendim almak istiyorum acaba bende mi sıkıntı var😄 beğenmicem diye kimse bişy alsın istemiyorum yada bende göreyim alırken istiyorum
Misskaynak EbruKrhn ya çok heves ediyorlar bende anlayışla karşılıyorum ne istiyorsa alsın sonuçta tek seçeneğim değil ki bende beğendiğimi alırım ki çirkin bişey de yok zaten evde giydirirsin gönülleri olsun kimseyi kırmak istemem bu konuda ☺️
Pakizecetiinn Sezgin daha yeni başladım almaya liste bile yaptım ona göre alıcam çok eksik var daha 😊 inşallah 💜
Nursemom Pakizecetiinn evet kesinlikle ya birde diyorlar ya çok alma sağdan soldan gelir yok çabuk büyüyor bebek falan. Temiz kalmadığında yada hediye olarak gelmezse yıkayıp yıkayıp mı giydireyim çocuğa diyesim geliyor 🤦♀️
Sezenkarademir Efil bende 23+2 yim bizim ki 15 mayıs diyor. Nasıl oluyor o öyle yahu??? 😳 2 hafta oynuyor resmen
EbruKrhn Misskaynak bende kendime kızıyorum vallahi ama pimpiriğim biraz annem bile bişy alamıyorum sana bişy beğenmiyosun diyo😄 sevmediğim hiç birşeyi saklamak istemiyorum😒 allahım tabi muhtaç etmesin şükürler olsun istediğimizi alabiliyoruz allahım aratmasın🤲🏻
dml33 Efil benimde 1 hafta onden gidiodu ama bayadir bisey demiyo sadece gelisimi iyi diyor tahmini dogum tarihinize soyleyeli baya oldu bidada bisey demedi 😀
EbruKrhn Efil ondan doğum tarihi o şekilde demekki benm haftamla uyumlu oyüzden şaşırdım 12 mayıs dedi bana ayrıntılıda💕 sağlıkla gelsinler inşallah tarih önemli değil🥰