Dnmzzeda Tazeanne74 Mart ayında doğum yaptım benim de o mart ayı postları aklıma geldi ☺️☺️ tadını çıkartınnn ☺️🤗
BetulSahin5444 yeni_anne2 11 haftalık bulantım geçti ama tansiyonum dusuyo sürekli bide çok halsiz bitkinim
Tazeanne74 yeni_anne2 Benim hala miyde bulantısi devam ediyor doktorumun verdiği ilaç sayesinde gündüzleri biraz daha iyiyim 14+5❤️
Babynurse12 12+5im 12de bitcek dedikleri bulantılar beni bitirdi artık 🤣 2li testimizi dün devlette yaptırdık, yarın özele muayeneye gidicez. Cinsiyet görebilmelerini umuyoruz
Tazeanne74 Babynurse12 bende 2 taramami devlette yaptırdım 2 hafta sonra gel dedi doktor cinsiyet için 16 haftalıgi bekle dedi🙈
Babynurse12 Tazeanne74 biz de test ve tahlilleri devlette yaptırıp doğumu özelde düşünüyoruz bir aksilik olmazsa, özel sağlık sigortam yok. İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar 🙏🏻😊
Dfnsyn yeni_anne2 1hamle Reyhan_19 Nart Merhabalar hanımlar 🌸 ben de 15+0 ım 🙏🏻 2. Teşmestere girdiğimizden beri hiçbir belirtim kalmadı. Yorgunluk hissi, meme hassasiyeti, kaşık ağrısı hiçbirisi yok. Sadece şeffaf olarak akıntım oluyor gün içinde ara ara. Normal mi böyle olması, kendimi hamile olarak hissetmiyorum siz nasılsınız
kbsoysal ozgmom maalesef bulantılarım hiç bitmiyor, ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum🥲 siz nasılsınız siz de var mı bulantı ? Cinsiyeti öğrenebildiniz mii
Beyza_12 Dnmzzeda 2021 Mart’ta dogum yapmış bir anne olarak 2025 te yine Mart ayinda bebeğimle kavuşacağım kısmet olursa 🥰🧿