Nurcanyks defnevedoruk bu şekilde yazıyor parmak izli kaldirdim ama diğer ayarlar nerden yapılıyor bilmiyorum birde profikimi tamemn kalfirdim suan başka d ayuklemiyorum malesef😂
burcutoo Korunma şekli etki ediyor olabilir mi acaba? İlaç veyahut prezervatif aynı mı sonraki gebelikler için?
_busss burcutoo hep eşim korundu ilkinde de 8 ay korunduk bırakınca hemen oldu bunda 5 yıl korunduk 5 aydır gebelik oluşmadı
defnevedoruk likapaa53 amin inşallah ya, kızım plansızdı hic stres olmamıştım simdi sanki planlı olunca stres oldum😂
Figenkrts _busss hiç ye geç olmuyor o kişiden kişiye değişiyor benim ablamın çocuğu daha yaşına girmeden diğer bebeğini doğurdu bende bi kaç defa korunmadım hemen hamilekaldım 😅
Minnaksever _busss ilki ilk ay oldu ikinci herhalde 4-5 ayda falan oldu ilkinde o ay 2 günde bir ilişki olmuştu sağlıklı besleniyoduk ve daha genç kafamiz rahattı ikinci de 3 günde bir anca oldu eşimin işi yüzünden ikimiz de felaket kilo aldık kötü besleniyoruz ve artık 5er yaş daha aldık.ben bunlara bağlıyorum ama şu an çok çok fazla hamile kalma problemi var etrafımda.olsa bile devamı gelmiyor bence hepimizin ortak tükettiği biseylerde sıkıntı var artık buna inanıyorum bizi azaltmaya çalışıyorlar
Nurak _busss benim ilki 1 senede oldu 2. Si tek korunmasız ilişkide sanırım olcak diye beklerken isterken değil kafa rahatken birşey olmaz deyince hop diye geliyorlar ♥️
Humannrle Nurcanyks ben 3 ay çatlatma tedavisi oldum, 2 kez rahim filmi çekildim, ovülasyon testi kullandım, folik asitler içtim, eşim test verdi bişe çıkmadı o ilaçlar kullandı ama yok maalesef sebepsiz olmuyor 😭
2424aa babygst bende pcosluyum bir oğlum var 10 aylikk geçen ay çatlama igensi yaptık tutmadı bende akışına bıraktım hayırlısı olsun inşallah şimdi adetim 2 gün gecikti