Eylulmert sevvalak Keşke sabitleme yapsaydınız ya fiyatlar günden güne uçuyor yetişemiyoruz valla benim doktorumda Arzu hanım
sevvalak Eylulmert Yaa ilk bebeğimi arzu hanımda yapmıştım 🫠 Daha haftal küçük olduğu için sabitleme yapılmıyormuş o yüzden kasımı bekliyeceğiz 🫠
Esrakcshn Momofates 40-48 arası denmişti benim doktorum Gürsoy bey perinatoloji o 48 bin doğum Mart’ta 7 10 bin zam gelir tahmini dediler
ezooezz Momofates 32.haftada sabitleme yaptık şu an 35.haftayız sezaryen 40.500 normal doğum 42.500 demişlerdi.
Habibe8k Momofates ekol sada hastanesi bugün sordum 33. Haftadayız bizde sezeryan 36.500 normal 38.500
merveozkn Petek35Ozcan medical park yeni açıldı point olmuştu orası değil mi kahramanlarda yeri olan orada Feyza hocam var yeni gelmiş
Petek35Ozcan merveozkn evet yeri kahramanlarda ama önceden su hospital di şimdi medical park olmuş benim doktorum fügen hanimdi
merveozkn Petek35Ozcan yeni mi yaptınız doğumu fiyat performans olarak baya iyi açıkçası yarın randevum var zaten
Momofates ezooezz ben de haftaya sabitleme yapacağım çok bir fark yoktur diye düsünüyorum o zaman en fazla 3-5 bin daha fazladır herhalde
Petek35Ozcan merveozkn evet canim pazartesi yaptım doğumu ekipten de memnun kaldım şükür ebesinden hemşireye kameramandan tüm çalışanlara hepsi iyidi güler yüzlü ben ağlıyorum orda korkudan hepsi beni güzel şekilde teselli etmeye çalıştı güzeldi yani
BusrAsil2019 Canss35 evet ırmak hanım da çok tatlı ben gizem kocaoğluna gidiyorum o genelde hep doğumhane de çok iyi bir insan. Irmak hanım doğuma çok girmiyor diye gizem hanıma geçmiştim ☺️
merveozkn Petek35Ozcan ah kıyamam şükür Allah kavuşturmuş 😍 benim 2.gebelik Allah hepimizin yardımcısı olsun
minikmucizem20 merveozkn Halil Gürsoy pala çok iyi bir doktor ekol hastanesinde fiyatta uygun 40-48 bin arası
ezooezz Momofates sadık sözdinler. Çok tatlı,ilgili, rahat ,kasmayan, korkutmayan bir doktor öneririm kesinlikle.