seyma0661 A_4 Allah benim iştahımdan alsın sana versin insallah 😂 bizde 14+2deyiz hafiften bulantı var bide eğer yemekte fazla yersem acayip şişlinlik ve hazımsızlık oluyor bazen ayarlayamıyorum dozunu 😂
A_4 seyma0661 ayy keşke sizin gibi iştahım olsa benim hiç yok o kadar çok zorlanıyorum ki oturup oturup ağlamak istiyorum yemek yemekten soğudum resmen
Beybyi seyma0661 hazımsızlık olunca ne yapıyorsunuz bende de öyle oluyor çok yiyorum sonra nefes alamiycak dereceye geliyorum kötü oluyorum 48 kiloyum ilk defa iştahım böyle oldu normal de iki kaşık yer doyardim mide bulantısı hâlâ var bazen kusup oturtup tekrardan devam ediyorum yemeye
seyma0661 Beybyi normalde çok değil aslında az ama sanki dünyaları yemişim gibi oluyor. Maden suyu içiyorum bazen ama genellikle oturup inmesini bekliyorum şişliğin😂
A_4 Beybyi yiyorum yemeye sıkıntı yok zorluyorum ama dediğim gibi yediğim yetmediği için gün boyu tansiyonum düşüyo
Beybyi Yusra58 maalesef devlet soylemiyor ya bu haftalar da ilerki haftalarda söylüyor özel olsa şimdiye dek söylerdi
Baby_B A_4 bende 13+4 deyim canim İstahim cok sukur geldi Bu zamana kadar kusmaktan bulantidan 8 kilo verdim,psikolojim bozulmustu Caninin cektigi seyleri yemeye calis