BusrAsil2019 Merhaba anneler gününüz nasıl geçiyor kontroller ne durumda cinsiyetler belli mi? Geçmeyen baş ağrılarım ve kalp çarpıntılarım dışında iyi gidiyor gibi ama ilk gebeliğim gibi asla değil bu gebeliğim bunu söyleyebilirim. Sizde durumlar ne ? Ha bide bu Şubat gelir mi ?😏🤦🏻♀️🤗
Seliiiiiiiiin BusrAsil2019 bizde şubat doğumlu olacağız inşallah nasipse Bulanti hapını almıyorum 2 gündür öncesinde her gün aldim Ve aksamlari bacak ağrılarım oluyor 😊 Onun dışında hersey yolunda çok şükür
Mlkyl BusrAsil2019 bende inşallah şubatta kavuşucam benim de 2. Bebeğim ama asla ilki gibi değil 2 haftadır düzgün yemek yemeye başladım cinsiyete yüksek ihtimal erkek dendi ama ben detaylıyı bekliyorum 🙈 sizin cinsiyet ne ilk çocuğunuz kız mı erkek mi arada kaç yaş var ?
Sadesadesade BusrAsil2019 hamileliğim güzel geçiyordu ama son zamanda kaşıntı problemi yaşıyorum idrar testi temiz çıktı yatarım doktora söylicem inşallah geçer
Gayecik BusrAsil2019 18+2 den hello bizde şubat gibi belki ocakta gelir orasını bilemem ilk gebeliğimde bir tık erken olmuştu ama her şey yolunda 2 erkek benim annesi oluyorum şubat gelmiyor diyoruz ama sene sonu geldi sayılır ben günleri saymayı bıraktım zaman daha hızlı geçiyor sanki doğduğu zamanda ay hangi ara doğdu diyeceğiz annelerin geneli böyle 😂
Sadesadesade Merhabaa, yarın randevum var cinsiyeti öğreninceye önceki randevuda bir türlü net göstermedi büyük ihtimal erkek dedi. Yarın öğrenirsek ilk alışverişini yapıcaz çook heyecanlıyım. Siz öğrendiniz mi cinsiyet
Sadesadesade BusrAsil2019 ne güzel hayırlı evlat olsun inşallah🤲🏻 benim de gönlümden geçen erkek bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun❤️
BusrAsil2019 Mlkyl ya gerçekten erkek senesi benim de erkek ilkim de erkek 🤦🏻♀️😀 2 oğluş 💙aralarında 5 yaş olacak geç kaldın diyenler var bilemiyorum 🙂 sizin?
balim-58 BusrAsil2019 benimde arada 5 yaş var bana kimse geç kaldın demiyor ama ben kendi kendime diyorum geç kaldım 🥹
Mlkyl BusrAsil2019 yaa benimde oğlum var 😂mutluyum ama erkek annesi olmaktan doktorumda 10 hastamdan 8 i erkek dedi benimde aralarında yıl olarak 5 yaş olacak ama ilk oğlum 2020 sene sonu olduğu için 4 buçuk diyebiliriz artık bence vaktinde geç falan kalmadık nasip bazı şeyler 🌸
BusrAsil2019 Sadesadesade kaşıntı bende de var karaciğer enzimlerim biraz yüksek çıktı isterseniz sizde bi baktırın
fatsfats-92 Biz daha cinsiyetini öğrenemedik bi tane kızım var 6 yaşinda bu da erkek olsun istiyorum ama etrafımda ki herkes kız diyor merakla bekliyorum 🥲 Belirtileriniz neler sizin☺ Ara ara bel ağrısı yorulunca özellikle kuyruk sokumu ağrım oluyor bulantım yok çok şükür arada nadiren oda hafif😆 inşallah Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun
BusrAsil2019 fatsfats-92 benim belirtilerim oğlum ile aynıydı ondan dolayı hep Buda erkek kesin dedim yanılmadım cinsiyetin belirti ile ilgisi var mı bilmiyorum ama kusma bulantı olmuyor diyebilirim. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌺
EsK07 Benim ilk hamileliğim inşallah bizim de Şubat gibi görünüyor. Cinsiyeti Fetal DNA ile öğrenmiştik kız 🌸 Ben hiç mide bulantısı yaşamadım ama sürekli halsiz ve uykusuzdum. Çalışıyor olunca o çok zorladı beni
tubavarlikk BusrAsil2019 merhaba 14. Haftada öğrendim cinsiyeti erkek☺️ karnım geriliyo bebek büyüdükçe , 20 dakikadan uzun yolculuklar yormaya başladı, şubatta doğum inşallah
mahirsmom BusrAsil2019 bugün kontrolümüz vardı tam 18 haftalık olmuşuz 😊 14+4te erkek demişti artık kesin sanırım yine erkek dedi. Hamilelik de sorunsuz ilerliyor şükür şimdi detaylı ultrasona gün almaya çalışıyorum. Doktor 182yi arayıp alabilirsin dedi ama yeşil alan açması gerekiyormuş sormama rağmen açmadı pazartesi yine gideceğim 🥲 Şubat da elbet gelecek oğlumla kavuşacağız 💖🌸
BusrAsil2019 mahirsmom devlet kontrolündeyseniz detaylı ultrason için doktorunuz yer açıyor diye biliyorum bende hem özel hem devlet ama sanırım detaylıyı iyi bir uzmanda özel olarak yaptıracağım bir kereye mahsus 🌺
mahirsmom BusrAsil2019 ne güzel inşallah temiz sonuçlar alırsınız 🌸 evet ben de öyle biliyordum ama doktor detaylıya randevu al demesine rağmen açmamış randevu tekrar gideceğim açsın diye mecbur devlet takipliyim hep