bereninannesiiiii teachervera doğum kilosuyla doğum sonrası kilosu illa ki farkediyor, yeni doğduklarında ödemli oluyorlar benim bebişim de doğduğunda 3150 g iken 2 gün sonra kontrolde 100 g falan vermişti, bir de kıyafet ve bezin dolu olması bile etkiliyor ☺️
Hryedz teachervera bebekler dogduktan sonra yuzde 10 a kadar kayıp yasamaları dogalmıs bu giden ödem kaynaklı benim oğlumu tartımlarda hep sadece bez olacak sekılde tarttılar hem saglık ocagı hem hastane
Keyfimin-kahyasi-misin teachervera Aç olsa anlarsın ağlar Emmek ister yada cisli bezini takop et Günde 8 tane yenidoğan için bez değiştirmek gerekiyor . Moral bozmak istemem ama yenidoganken Günde 100 Gr alması bekleniyor genelde Ödem dahil olsa Biraz kilo almış olması gerekiyordu gibi yinede annesi sensin sen daha iyi bilirsin
teachervera Keyfimin-kahyasi-misin Üç gün gözünü açamıyordu uyandıramıyordum da. Bugün beş günlük oldu zaten. Doktor gayet normal dedi ama bende bilemedim bezi hep çişli kakalı günde rahat 10 bez dolu
Keyfimin-kahyasi-misin teachervera bezi gayet yeterli sarılık varmiydi acaba yada varmi bakıldı mi Oğlumun 500 Gr odemden gitmişti ve sariliktan kilo kaybı vardı 3070 düştü 100 Gr günde en az 70 Gr almasi gerekiyor demişlerdi . Beside azdı Sizin beziniz yeterli Bir şekilde uyandırıp emzidrdikce düzelir o merak etme stres yapma ♥️
Gizemnuur55 teachervera merhaba bana hastanede doğum kilosundan 200-300 gr vermesi normaldir önemli olan 10-15 gün için de doğum kilosuna ulaşması demişti ebe çok şükürde öyle oldu , sizin de öyle olur bence
teachervera Gizemnuur55 Umarım canım hastane mama da verdirmedi meme tutmadı ilk gün memede ısrarcı oldular bir buçuk gün de zaten beslenmedi
Keyfimin-kahyasi-misin teachervera Bu israrciligi anlamiyorum siringayla bari verilebilirdi Yarım gün neyse anne karnından tok cikmstir ama Bı gün fazladan olmuş sanırım biraz onların hatası
Gizemnuur55 teachervera bence ona rağmen çok vermemiş canım demek ki sütün yarıyor maşallah alır bence kısa zamanda kilosunu , ne güzel ısrarcı olup memeyi tutturmuşlar benim kızım tutmadı sağıp veriyorum zor oluyor biraz keşke tutsaydı memeyi
Gunduzanne teachervera sütünün yaramaması gibi bi durum olamaz sadece belki süt alerjisi vardır senin süt diyeti yapman gerekebilir. İçinde hayvansal hiçbir ürün olmayan şeyleri yemen gerekebilri. Sen yine bi çocuk doktoruna sor süt alerjisi durumunu
teachervera Gizemnuur55 Hastane bırakmadı mama vereyim canım sürekli bebek hemşireleri odada idi mama kesinlikle yok dendi diğer iki sezeryan da sütüm üç gün sonra geldi bunda ameliyattan çıktığım gibi geldi. Senin için zor canım sağmak ama anne olmak kolay değil anne sütü de alsa mama da içse hepimiz çok güzel anneyiz 🌸🍀🤍
Gizemnuur55 teachervera öyle gerçekten evet ama kızıma değer 1 damlada olsa anne sütü alsın da gerisi önemli değil ☺️ bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah 🤲🏻
Betul-97 teachervera Normal canım ben doğum yaptım 3190 gramdı bir gece hastanede yattım diğer gün bebeği tarttılar 3070 gram çıktı ebe ilk zamanlar vermesi normal dedi
Yusufun_Annesi22 teachervera bol bol emizirin ödem atmıştır benim oğlum da bir günde 180 gram verdi ama sütüm vardi emmesi de aktifti çişli bezi de vardi ertesi gün 5 gram verdi sonra kilo almaya başladı sadece bol bol emizirmek lazım yaramayan süt yok her anne sütü yararlıdır
Miniklerinannesiyim teachervera benim kızımda dogdu 3.250ydi 5. Gun kontrolünde 3 kilo geldi doktor dedi şişligi inmiş