myangelson ipekm hamilelik var gibi gözüküyor 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan verip düzenli artış bakın
ipekm babycom456 tedavi aşamasındayım adet olmayınca tarlusal vermek için dün kan vermiştim olabilir mi cidden
ipekm myangelson doktor kan sonucuna göre tarlusal yazarım reçeten mesaj olarak gelir gelmene gerek yok demişti. Reçete gelmeyince sonuç çıkmadı sandım şimdi bakınca aklım karıştı
Bihterrr ipekm yoo heveslenebilirsin ben de 11 ile öğrendim. Şuan 37 haftalık. Kimyasalsa değer düşecekse 300 gibi rakamlardan da düşüyor . Sonuçta şuan bi gebelik var inşallah sağlıklı ilerler
Deletedmom_116 ipekm neden Heveslen bence Gebelik oluşmaya baslamiş umarım sağlıklıdır 5 üstü her değer gebelik başlangıcı sayılır
myangelson ipekm doktor da hamilelik olduğu için ilaç yazmamistir dediğim gibi 2 gün sonra aynı yerde kan verin artış bakın
ipekm babygst son bir aydır artık olmayacak aşılama moduna geçmiştim randevu bekliyordum takmadım hiç kısacası
Bir_nazenin01 Hamilesin canım hayır’lı olsun 2 gün sonra tekrar ver en az 30 40 olması lazım sağlikli artıyor demektir 🤗
babygst Deletedmom_116 bnm ilki tüp bebekti nasılsa doğal olmaz dedim o bebeğim 3 aylıkken hamile kalmışım 😁 çünkü takmadık
Deletedmom_116 babygst ewet biseyi isteyince stres yapiyisun ister istemez ve Olacağı varsada olmuyor ne zaman takmayı bırakırsan Oluyor 😂💙