Burcuuki balbadem2525 12.haftada öğrendim ben 3ayda ağzıma tatlı sürmemiştim doktora giderken zorla çikolata yedim🤗
balbadem2525 Burcuuki cikolata ye dediler banada yedim totosunu döndü inatçı 🙂 5 dk snrada normale dondu 🙄🙈
Sedaturkoglu esenguler göstermiyosa kızdır derler biz cinsiyeti öğrendik şükür ama yüzünü göremiyoruz hep kapatıyor 😄
Gllakkak Aslihan merhaba benımde doktorum kıza benziyor hep dedı ama net degıl demıstı 20 haftaya gırcem sizce bnım kı de sızın kı gıbı degısır mı
Seymabal41 balbadem2525 öğrenirsin cnm bana 12 haftalıktık erkeğe benziyo net değil dedi. Sonra bugün gittim net erkek dedi Rabbim en yakın zamanda sabada öğrenmeyi nasip etsin
Meryemak 14+4 öğrenemedim 😒 12. Haftada ikili testte erkeğe benzeyor denilmişti ama hâlâ net bişey yok 🤷🏼♀️
Nurrrr murgan şimdi kaç haftalıksın cnm? Benim ikiz birine kesin kız dedi dieride yüzde elli kız yada erkek dedi 12.haftada
balbadem2525 murgan gostermedi valla bnde 14 haftaligim cikolata ye gosterir dediler inatci tam tersine totosunu dondu 5 dk snrada normale dondu 🤣 devlette pek anlamiyolar sanirim bide ozelemi gitsem 🤔 bnmki inatci olucak anasi kilikli 🤣🤣