twinsmom__ Ylmbl ben henüz doğum yapmadm hem yukarı çıksın diye yazmak istedm hemde kuru dut çayı duymuştum ama bilemiyorum tabi denemedm Birde hemşirenize galactago damlayı bi sorun isterseniz
Zelihapinar Ylmbl bi çay kaşığı rezene,anason,kimyon,ısırgan otu hepsini sıcak suya koyup demle iç bana çok iyi geldi hemde gaz sorununada iyi geldi
zmz5857 Ylmbl ağzınız hiç boş kalmasın kuruyemiş bile olsa yiyin her fırsatta. Ceviz kuru kayısı vs hem gaz olmaz. Bol bol su içip stresten uzak durmaya çalışın. Bir de her fırsatta uyumaya çalışın uyku güzel arttırıyor. Ben 25 ay emzirdim bebeğimi hiç de çay vs tüketmedim açıkçası ❤️İnşallah siz de rahatlıkla arttırabilirsiniz 🌸
glycnkrt Ylmbl bende sezaryan oldum 3. gün geldi sütüm damla damla. sağım yaptım küvezde olduğu için. süt gelmeye başladıkça sağdım. küvezden alınca emzirme sonrası hepsini edemediği için 2 dk rahatlayacak şekilde sağdım oda çoğaldı. su , uyku ve duş bu kadar.
Ylmbl twinsmom__ kuru dutu öyle yiyorum çayı da deneyeyim.galactago yu hiç duymadım bı sorayım teşekkürler
Ylmbl zmz5857 yemeye çalışıyorum sürekli ama sezeryan olduğum icin sanırım bı türlü artmadi.sizinkide mi sezeryandi
zmz5857 Ylmbl yok hayır benim normaldi ama sütümün gelmesi 3 günü buldu. Ben doğum sonrası çok iştahsızlık yaşadım sonrasında yemeye başlayınca sütüm geldi
Zuhal_Y Sutu arttirmak icin gaz yapan gidalardan uzak dur . Bebege sutunden geciyor . Yemeklerine kimyon ekle papatya rezene cayi kayisi komposyosu. süt ve inciri birlikte tuket kaynat