Gizemiii rumisam evet her türlü oluyor du bayadır içmiyorum bulantım çok şükür yok bu ara tekrar denesem mi acaba
rumisam Gizemiii dene baktın oluyor doktoruna şöyle kaçıncı haftandasin ilk haftalarda bulantı hep oluyor sonra geçiyor ilaçtan olmayabilir ondan soruyom
rumisam Gizemiii bence doktoruna bulantı yapıyor içemiyorum alternatif var mı diye sor takviyelerini ihmal etme haftanda erken değil çünkü benim bitmişti bu haftalarda bulantim
Maviyesil0 rumisam ikisini aynı anda mı kullanıyorsunuz ikisinde de a vitamini var fazlalığı iyi değil diye biliyorum ben ama doktorunuz uygun gördüyse bişey diyemem
rumisam Maviyesil0 yok aynı anda kullanmıyorum biri reçete edilen biri de doktorun tavsiyesi ikisinden birini kullanmamı söyledi elenatalı kullanıyorum sadece aralindaki fark Omega ikisi birden çok fazla ben içeriğini paylaştım ikisininde sadece
Zuhal_Y Folikmasit hamile kalmadan ilk 3 ay ile hamilelikte ilk3 ay olarrak saha sonrali aylar multivitamin olarak verirler sormakta fayda var
Maviyesil0 rumisam yaa tamam o zaman bende omega 3 içeren kullanıyorum pregnom max kokusu ağır ama mecbur yeterki fayda etsin
rumisam Maviyesil0 ilk aylarda pregnomun folik asidini kullandım Omega vardı onda da onunda kokusu ağırdı galiba Omega icerenlerin hepsi ağır kokuyor bu elenatalde ağır kokuyor
rumisam Maviyesil0 ben vifolic pregnom ve elenatal deneyimledim üçü de kokuyordu ama üçünde de Omega danndolayi olduğunu düşünüyorum diğer markaları bilmiyorum