Yavrucanim__ Gulayada Gebeyken nar yemek onerilmez bebekte kırmızı doğum lekesi yapıyor diye biliyorum çayıni da içmeyin bence
ggmom Gulayada nar kırmızı leke falan yaptığı için değil antioksidan etkisinden dolayı gebelere önerilmez doktorunuza sorup ıhlamur tuketebilirsiniz benim doktorum ihlamura izin veriyor söktürücü türevi olanlar yasak adaçayı yeşilçay ananas maydoanoz vb.
Neferut Yavrucanim__ ben hayatımda yemediğim kadar nar yedim. Çevremde birçok kişi de yediği halde kimsede leke olmamış. Annem de bana hamileyken çok yemiş. Bende de yok
Yavrucanim__ Gulayada valla bence bitki çaylarından uzak durun limon tüketin ama o da az olsun ne olur ne olmaz.
Neferut Gulayada o kadarını bilemiyorum ama ben 27. Haftadayım son 1 haftadır her gün yiyorum. Doktorum hiçbir şeye yasak koymadı. Siz bitki çayından bahsediyorsunuz bence doktorunuza danışmadan yemeyin de içmeyin de
Yavrucanim__ Neferut sizde değil bebekte çıkıyor inşallah çıkmaz çünkü kuzenimden biliyorum annesi nar yedi devamlı ve şuan cocukta var malesef tabi batıl inanç da olabilir ama bilemem