Simge22 Havva_6165 valla canım çatı muayenesi yapmadığı için açıklık varmı yokmu bilmiyorum doktor bakmadı tek nstye soktu pazartesi artık nekadar açıklık var görücem
Simge22 SelmaCgn amin inşallah ☺️ hadi rabbim bir avazda kurtarsın inşallah güzel doğumun olsun inşallah 😚
Epifizbezi Cans15 bende 36+3 üm çok ağırlaştım ve bebek hareketi az gelişimi nasıl önde oluyor acaba şuan kaç haftalıksınız bende danışayım doktoruma
Cans15 Epifizbezi Hafta olarak önde gidiyor gelişimi önde dedi doktor bende hep riskli olduğundan almaya karar verdik Pazartesi günü 35+2 günlük olcak en son gittiğimde kilosu 3.100 grmdı son bir kaç günümüz kaldı kavuşmaya
M-Urass_Mom Simge22 Ben de 40+0′a kadar kendi gelmezse planlı normal doğum yapmayı düşünüyorum cumartesi günü 🥲 Planlı olunca çok heyecanlanıyor insan. Allah yardımcımız olsun 😍🥹🤰🏻
Simge22 M-Urass_Mom ay evet gün belirlenince için de rahat ediyor huzura eriyorsun resmen sonra gün sayıyorsun bende normal yapacağım Allah izin verirse inşallah ☺️😚 Rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi inşallah
Gokcenurr1 Simge22 benimde uygulamaya göre son 1 günüm çarşamba randevu verdi alttan fitille başlatmayı teklif edeceğim artık karnımı taşıyamıyorum 😀