Elisam Hayir hic bir riski yok. Vajinal muayenede ultrason vajinaya girer. Bebek ise rahimdedir. Birbirlerine oldukca uzaklar. Tam aksine ilk haftalarda alttan ultrason dis gebelik gibi seylere tani koymak icin cok onemlidir
Esmabekir DilaraGven şöyle söyleyim bende sağlıkçıyım ve bilgim var çok şükür sadece bu yüzden düşük var mı diye merak ettim ama araştırdım ki düşükler bu yüzden değil başka sebepten oluyor mesela en büyük etkisi doktorun alttan muayene etti düşük olacak psikolojisi.. doktorun muayene ettiği aletin girdiği yerle bebeğin oluştuğu yerler çok ayrı yerde o yüzden de hiçbir riski Yok. Biraz araştırın derim..
Dilek5555 Esmabekir benı doktorum alttan muayene ettıgı akşam kanamam oldu ve kesem bozuldu bırdaha asla yaptırmam zararlı olamayabilir ama bu herkes ıcın gecerlı degıl bence
Esmabekir Dilek5555 demekki hayırlı değilmiş,hayırlısını istememiz gerekir. İnşallah yarın içim rahat bi şekilde gideceğim
Dilek5555 Esmabekir alttan baktırma bence derım herkes ıcın sağlıklı degıl yıne de sen bılırsın doktorumu degıstırdım asla alttan muayene etmıo ıdrara sıkışık gıdıyorum ve goruyor
Ruveydakilic25 Esmabekir benimde ilk gittiğimde kese yoktu sadece duvar kalınlaşması başlamış dedi ultrasonda alttan muayene olmadım 2 hafta sonra kese de vardı bebekte sanırım 3 haftalık hamilesin Şu An stres yapma rahat ol sen ne kadar rahat olursa bebeğinde o kadar sağlıklı olur kötü düşünüp kötüyü çağırma 😊🙋
Burcuk Esmabekir öyle sürekli git gel yaparsan kendini yıpratırsın . Biraz akışına bırak. Zaman ver bir il öyle hemen olacak iş değil. Bizde geçtik o yollardan. Sürekli git gel kafaya takarsan işin zor .. çünkü daha bulantı kaşıntı cinsiyet 2-3lü testler aşı Bebek hareketleri olacak hepsinde stres olacaksan işin zor
Ayselarel Benimde bildiğim alttan muayne iyi değil heleki ilk haftalar da bence bi iki hafta daha bekleyin