Esra1999 Kelebeekkk bacım merak etme biraz daha büyüsün basıl tekmeliyorlar geçen benim kız bi tekmeledi uykudan sıçradım valla 24 haftalığız Şuan Allah eksikliğini vermesin ama uyukuda rahatsız oluyo insan
Zeynep4450_ Kelebeekkk Benim ikinci gebeliğim 20 haftalık gebeyim henüz hareketlerini hissetmiyorum ne zaman hissederim acaba🥺
zeynepramo Kelebeekkk Şu an 26 haftalığım İlk gebeliğim ve ilk hareketlerini 15. haftada hissettim desem hatta hareket etme mi yoksa hıçkırık mı diye emin olamamıştım ama hareketmiş sonradan kendisi kanıtladı 🥰🥲
myangelson Deletedmom_116 ben çok erken olmaz diye düşünüyordum ama baya verdiği his hareket yani gaz bağırsak hareketini anlıyordum da bu ilk hamileliğimdeki gibi hareketlere benziyor aynı böyle kanat cirpmasi gibi kayma gibi değişik bir his oluyor 😅
Zakine Kelebeekkk ben 18 de falan pit lit hissetmeye baslamisdima ama telaslanma iki hafta sonra basliyo nett
Merve-dmr ykaya18 bende 22 deyim bazen uyutmuyor bile ilerleyen haftalar nasıl olur hiç bilmiyorum 🥹🤣
Bubu_ Kelebeekkk ilk gebeliğimde 18-20 hafta arasında hissetmiştim bu gebeliğimde 15 te hissetmeye başladım 18 hafta oldum daha net suann☺️
Muhammedmomss Kelebeekkk ilk hamileliğimde 20_21 arası hissettim sanırım bu 2. Hamileliğim 14. Haftadan beri hissediyorum 25+5 haftalığız
Mnelkk 17.haftamda ara ara hissetmiştim. 20de artık karnımı hareket ettircek kadar tekmeliyodu🥲 29a gircez şimdi savaş var içerde 😅😅😅